Készüljünk a nyárra a XIXO legújabb, trendi ízével!

  • limitált kiadású fúziós ízzel kedveskedik a minőségi jegesteák kedvelőinek a XIXO. Júniustól elérhető a boltok polcain a görögdinnye-málna ízű fekete tea. 

A nyár közeledtével ismét egyre csak nő a kereslet a hideg frissítők, többek között a jegesteák iránt is. Az időpont tehát tökéletes a limitált kiadású XIXO nyári Ice Tea bevezetésére, amely elhozza 2022-es év trendi ízét, a görögdinnyét és most málnával párosítja, hiszen egy forró nyári napon nincs is hűsítőbb egy lédús, édes görögdinnyénél, amely a pirosbogyós málnával nagyszerű harmóniát alkot.

„Az utóbbi évek meghatározó trendjévé váltak a fúziós ízek, és a limitált kiadású üdítők is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így a piaci igényekre tökéletes választ nyújt a XIXO legújabb variánsa. Éppen ezért az új jegestea nem is egy, hanem rögtön két ízt hoz, a görögdinnye és a málna ütős kombinációja garantálja a valódi felfrissülést” – mondta el a termék bevezetésének hátteréről Vecsei Márton, a XIXO márkavezetője.

A limitált kiadású görögdinnye-málna ízű XIXO Ice Tea a termékcsalád többi tagjához hasonlóan természetes teakivonattal és valódi gyümölcstartalommal készül, sem mesterséges színezéket, sem tartósítószert nem tartalmaz. A 250 ml-es aludobozos kiszerelésben is elérhető szezonális terméket júniustól találhatják meg a jegestea kedvelők a boltok polcain és a XIXO webshopban.

- bdpst24.hu

Check Also

STRAND: Vakáció akció: most 5 jegyet kapsz 4 áráért!

Végre itt a vakáció, ennek örömére csoportos jegyakciót és új bejelentéseket hoztunk nektek. Jó hírünk …