Új helyen, nyitó ajánlatokkal vár az iCentre Arena üzlete!

Új helyre és nagyobb területre költözött az iCentre ARENA Apple Premium Reseller üzlete. Az Arena Mall földszintjén található hely tágasabb és impozánsabb lett. A cég exkluzív nyitó ajánlatokkal és számos meglepetéssel készül május utolsó hétvégéjén.

Az idén 30. születésnapját ünneplő iCentre ezen a különleges hétvégén kizárólag az új üzletükben, a készlet erejéig elérhető nyitó ajánlatokkal és számos meglepetéssel várja az érdeklődőket, köztük a 13 hüvelykes M1-chipes MacBook Pro-val, a negyedik generációs iPad Air-rel, Apple Watch SE-vel, Naim Audio Mu-so 2-vel, vagy a csomagajánlatban elérhető iPhone 12-vel és AirPods Pro-val.  

30 évesek vagyunk az idén, a vásárlóink 2009 óta találhatnak meg bennünket az Arena Mallban, és most, közel 15 év után végre lehetőségünk nyílt a földszintre költözni. Itt már egy jóval nagyobb üzletben, nagyobb árukészlettel, de 30 éve ugyanazzal a szenvedéllyel, magas minőséggel és szakértelemmel várjuk hűséges vásárlóinkat és természetesen azokat is, akik eddig még nem jártak nálunk” – nyilatkozta Felker Noémi, az iCentre ügyvezetője.

Az iCentre ARENA-ban minden kipróbálható, kézbe vehető és természetesen tanácsot, segítséget is kérhetünk az üzletben dolgozó szakemberektől. A választás ugyanis soha nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, hiszen az iCentre kínálata a teljes Apple termékportfoliót, valamint számos prémium tartozékot, kiegészítőt és szolgáltatásokat is tartalmaz. A válogatott, minőségi, egyedi és exkluzív termékek között minden korosztály megtalálhatja a hozzá leginkább illő terméket, legyen szó csúcsminőségű hangszórókról, fülhallgatókról vagy a legújabb iPhone készülékekről.

Az iCentre új üzlethelyisége május 27-én a szokásos nyitvatartással fogadja első vásárlóit, akik közül a szerencsések azonnal élhetnek a különleges nyitási ajánlatokkal.

About bdpst24.hu

Check Also

A teljes alakos tükör és az akvárium sem segít

Így helyezd el a lakásban a routert, ha jó internetelérést szeretnél Mi kell ahhoz, hogy …