2,5 millió forint értékben adományozott orvosi műszereket a Wolt

  • a Wolt a Szent János Kórház gyermeksebészeti osztályának

Laparoszkópos orvosi műszereket adományozott a Wolt a Szent János Kórház gyermeksebészeti osztályának. A műszerek összértéke 2,5 millió forint. Az ünnepélyes átadásra épp a gyermeknapot megelőzően került sor – így a Wolt a kórház kis betegei számára is készült egy kis meglepetéssel. 

A gyermeksebészeti osztályon 18 év alatti gyermekek krónikus sebészeti és traumatológiai ellátásával foglalkoznak. A műtétek lebonyolítását könnyítik majd meg azok a laparoszkópos eszközök, amelyet most az osztály ajándékba kapott a Wolt Magyarország Kft.-től. Az eszközöket dr. Mona Tamás osztályvezető főorvos vette át a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatójától, Sabjányi Lászlótól.

Az adományra szánt összeg a Wolt egy korábbi jótékonysági akciója során gyűlt össze, amikor is a munkatársak is futárnak álltak egy napra, és minden aznap kézbesített rendelés után 100 Ft-ot ajánlott fel a cég jótékonysági célra.

“Kollégáink nagyon elkötelezettek, ha bármilyen segítségnyújtásról van szó. Ha pedig gyermekek egészségi állapotán javíthatunk néhány általunk adományozott eszközzel, az különösen szívet melengető a csapat számára” – fogalmazott az ünnepélyes átadáson Sabjányi László, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója. Hozzátette: “Gyereknap közeledtével egy kis meglepetéssel is készültünk. Új partnereink egyike, a Lego – ami azt jelenti, hogy akár már Lego készletet vagy figurát is lehet házhoz rendelni a Wolt applikációján keresztül. Most mi is megnyomtuk a rendelés gombot, és hoztunk egy kis ízelítőt az elérhető játékokból, hogy az aktuálisan az osztályon fekvő kisbetegek figyelmét elterhelhesse a kreatív alkotás.”

- bdpst24.hu

Check Also

A MOMkultban nyílik ki a hírességek postaládája

Visszatér a Beszélő levelek  Közel négy év szünet után, 2024. március 28-án újra kinyílik a …