Házhoz szállítják kedvenc ételeit – étkezzen egészségesen és olcsón

 takarít meg minden elfoglalt szülő számára. Egészséges és ízletes ebédet vagy vacsorát biztosít az egész családnak, és vásárlás és főzés helyett a szeretteivel töltheti az időt. Az ételszállításnak más előnyei is vannak. Ha kíváncsi rá mik ezek, a következő cikkben megtalálja a választ.

Széles kínálat

Az ételszállítási kínálat messze megelőzi a háztartás hűtőszekrényének kínálatát. Ha már unja ugyanazokat az ételeket, rengeteg étterem ételei közül választhat. Rendelje meg kedvenc ételeit vagy hiányzó élelmiszereit egyszerűen otthonából. Akár egy pazar háromfogásos menüre, nápolyi pizzára, egy jó hamburgerre vágyik, vagy csak az alapanyagot szeretné kedvenc süteményéhez beszerezni, a Wolt futárok és a Foodpanda futárszolgálat munkatársainak köszönhetően a legjobb éttermek és üzletek kínálatából választhat.

Rendeléskor használja a Wolt kuponokat is, hogy kedvenc ételeit, megrendelt termékeit kedvezményes áron szállítsák ki. A Wolt segítségével könnyen és gyorsan felfedezheti az összes Ön közelében lévő éttermet és boltot. Kedvező árakkal és gyors Wolt futárokkal egyszerűbbé és kellemesebbé teszik a Wolt rendelés élményét.  Hasonló szolgáltatást nyújt a Netpincér Foodpanda futárszolgálat, amely széles választékot kínál kedvező áron, a menüajánlatoktól kezdve egészen a prémium ételekig. Rendeléskor érdemes felhasználni Foodpanda kuponkódját, hogy még több megtakarításban lehessen része.

Gyors és megbízható szállítás

Senki sem szeret várni. Főleg nem, ha éhes vagy és csak fél órája van az ebédre. Vagy nem tud lépést tartani a napi bevásárlással, és elfogy a kenyér. Ezekre a helyzetekre jelent megoldást a házhozszállítási szolgáltatás, amely gyorsaságot, valamint éttermek és üzletek széles kínálatát hozza magával, akár ebédmenüt, akár többfogásos vacsorát keres, vagy csupán néhány élelmiszert hűtőjébe. Míg régen fel kellett kelni, felöltözni és bevásárolni menni a boltban, addig ma a futár nem csak a vacsorát hoz pár perc alatt, hanem élelmiszert, zoknit, kutyacsemegét, bornyitót vagy akár tisztítószert is. Válasszon ízletes és minőségi termékeket közvetlenül az Ön számára és a futárszolgálat garantálja Önnek a kiváló szállítási minőséget. 

Ebédmenü munkába, kávé az előadások között, gálavacsora, vagy szombati bevásárlás kényelmesen a kanapéról? Mindezt házhoz szállítja Önnek a Foodpanda futárszolgálata, de a Wolt futárja is. Rendeljen egyszerűen az interneten vagy kényelmesen mobilalkalmazásaikból. Csak néhány kattintás és a rendelése már az ajtóban várja Önt. A Foodpanda és a Wolt rendelés esetén elég megadnia a címet, kiválasztani a terméket, és a Foodpanda futárja, illetve a Wolt futárszolgálata már úton is van Önhöz a megrendelésével. Termékeit kifizetheti online vagy készpénzben kiszállításkor. Rendeléskor használja Foodpanda kuponok lehetőségét is, adja meg Foodpanda kuponkódját és élvezze a kedvezményeket.

Forrás: greenpeace.org (https://www.greenpeace.org/static/planet4-slovakia-stateless/2019/11/28284286-gp0strmec.jpg)

Telefonon is pár perc alatt kényelmesen megrendelheti a teljes menüt. Rendelése azonnal szállítás alatt lesz, és a főzés helyett másra koncentrálhat. Az ételt a rendeléstől számított egy órán belül még melegen szállítják Önnek. Már csak az asztalt kell megteríteni, és már ebédelhet is. Nem számít, hogy Budapesten, Debrecenben, vagy Pécsett lakik, Magyarország legtöbb részére biztosítják a házhozszállítást. Folyamatosan keresik a környék legjobb éttermeit, üzleteit és ezzel bővítik kínálatukat, mert a minőségi kiszolgálás és az ételek élvezete az első számú prioritásuk.

Kuponok felhasználása

A futárszolgálatok nemcsak ízletes ételeket, hanem különféle előnyöket is kínálnak. A Wolt kuponok segítségével és a Wolt kuponkódok felhasználásával érdekes kedvezményekhez juthat hozzá. Egyszerűen csak alkalmazza Wolt rendelése folyamán Wolt kuponkódját, Wolt promóciós kódját és máris nagyszerű előnyökben részesülhet. A Netpincér Foodpanda ajánlói programja keretén belül, ha meghívja barátait a Foodpanda oldalára, Foodpanda kuponokban lehet része. Egyszerűen csak használja Foodpanda kuponkódját, ha a megrendelésre kerül sor és termékeit kedvező áron házhoz szállítják.

Azonban, ha az otthoni főzést részesíti előnyben, kedvenc élelmiszerboltjai is rendszeres árengedményeket kínálnak, amelyeket az akciós újságokban mindig megtalál. Az élelmiszerek házhoz szállítása gyors és egyben olcsó is. Ugyanakkor friss alapanyagokból készíthet minőségi ételt. Gyakorlatilag azt az étel, amit egy minőségi étteremben kapna, saját konyhájában készítheti el olyan alapanyagokból, melyekhez kedvezményes áron jutott hozzá.

Az ételek és élelmiszerek házhozszállítása kényelmünk kérdése. Nincs is kellemesebb, mint egy fárasztó nap után otthonunk kényelmében elfogyasztani egy remek vacsorát anélkül, hogy egy ujjunkat is meg kellett volna mozdítanunk. Az ételszállítás akkor is remek megoldás, ha betoppan egy váratlan látogató, és nincs mivel megkínálni. Néhány kattintással az interneten Ön és vendégei is élvezhetik a sushit vagy a ropogós csirkeszárnyakat.

About bdpst24.hu

Check Also

Sporttal egy elfogadóbb társadalomért

Elindult a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Scitec Nutrition közös kampánya Fogyatékossággal élő és mozgássérült …