Új irodát nyit Globális Termék Innovációs Központja számára a Diligent Budapesten 

  • Az új központ a Szervita Square Building-be költözik, ahol a Diligent termékinnovációért és technológiáért felelős munkatársai fognak együtt dolgozni

A Diligent, a modern vállalatirányitási rendszerek globális beszállítója, amely SaaS megoldásokat kínál vállalatvezetésre, kockázatkezelésre, a megfelelőség biztosítására és ESG célok elérésére, ma nyitja meg új irodájának a kapuit Budapesten. A Diligent több mint 200 magyar szakembert vett alkalmazásba azóta, hogy 2021-ben döntés született a cég Globális Termék Innovációs Központjának Budapesten való megalapításáról.

A Diligent a nemrégiben felépült, nívódíjas Szervita Square Buildinget választotta a központ székhelyéül. Az épület, amely megszerezte a LEED Platinum környezetvédelmi tanúsítványt, innovatív, fenntartható, környezettudatos technológiai megoldásokat alkalmaz. A hibrid munkára is alkalmas iroda egyéni munkaállomásokat és nyitott irodai megoldásokat egyaránt kínál. Ez utóbbi ad helyet a közös ötleteléseknek, az új termékprototípusok kipróbálásának, illetve elérhető egy modern konferencia szint  is az irodában, ahol a vállalat rendszeres Meetupokat és Hackathonokat is szervezhet a jövőben.

„Az irodánk megnyitása fontos mérföldkőnek számít azon az úton, amelynek a végső célja Magyarország legjobb, legtehetségesebb szakembereiből álló munkatársi csapat felépítése” – mondta Szatmári Júlia, a Diligent Termék Innovációs Központjának vezetője. “Ez az iroda a Diligentnél zajló innováció legfontosabb helyszíne lesz. Attól lesz igazán az, hogy elkötelezett és tehetséges szakemberek lelkes csapata fogja megtölteni élettel. Nagy örömmel tekintünk a budapesti csapatunk további bővítése és a termékinnováció felgyorsítása elé.    

A Diligent Globális Termékinnovációs Központja azzal támogatja ügyfelei hosszútávú, kiszámítható növekedését a globális piacon, hogy a cégen belül szorosabb együttműködést teremt a termékfejlesztésért és a technológiai támogatásért felelős csapatok között. Magyarországot a központ fejlesztésére a beruházás- és vállalkozásbarát környezet, valamint a magyar munkaerő magas szakértelme és kreativitása miatt választották ki. A Diligent eddig 200 főt vett fel, többek között termékmenedzsment, szoftverfejlesztés, minőségbiztosítás, és kutatási területekre, ám a távolabbi tervek szerint több mint 300  szakembert szeretnének alkalmazni Budapesten. A vállalat magyarországi befektetése, amellyel a HIPA „Az év befektetője” elismerést érdemelte ki, a 2020-as év egyik legnagyobb külföldi tőkebefektetése volt a régióban.

A New York-i székhelyű Diligent a világ legbefolyásosabb igazgatósági tagjait és vezetőit támogatja sikeres, esélyegyenlőségre épülő és fenntartható szervezetek felépítésében egy modern szemléletű vállalatirányítási rendszerrel, amely kezeli a felmerülő kockázatokat, biztosítja a megfelelőséget, segíti az auditok végrehajtását, valamint az ESG célok teljesülését. 

A Diligent megoldásaiba vetett bizalmat mutatja, hogy világszerte több mint egymillió felhasználó és több mint 700 000 igazgatósági tag alkalmazza őket.

About bdpst24.hu

Check Also

Még sosem készültek ennyire extrém és szexi fotók Nyári Darinkáról

Talán még sosem készültek ennyire extrém és szexi fotók Nyári Darinkáról, mint most! A színésznő …