Zséda igazi fiús anyuka – Sajnálja, hogy nincs még egy gyereke

Egy régóta várt közönségkedvenc érkezett a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával stúdiójába. Zsédenyi Adrienn Zséda az elmúlt két-három évben úgy tűnhetett, mintha háttérbe húzódott volna a nyilvánosság elől. Pedig saját bevallása szerint sokat és keményen dolgozott, csak voltak bizonyos dolgok, amiknek a hatását neki is helyre kellett tennie a lelkében.

Az énekeső büszkén állítja: igazi fiús anyukának tartja magát, kamasz fiával rendkívül jó kapcsolatban van, de már készül az elengedésre.

„Lehet, hogy kicsit fellengzősen hangzik, de a gyereknevelést mindig nagyon éreztem. Tudtam, hogy Nimródnak miként lesz jó az első pillanattól fogva, egészen a mai napig. Azt gondolom, hogy én ismerem a legjobban . Sajnálom, hogy nincs még egy gyerekem, mert akkor kiderülne, hogy tényleg jól nevelem, vagy csak Nimróddal vagyunk ennyire egymásra hangolódva.  Egyébként, úgy gondolom, hogy valóban van fiús anyuka és lányos anyuka. Épp mostanság láttam egy lányos anyukákról szóló filmet, akkor állt össze bennem igazán a kép. Szerintem a fiúkkal kicsit lazább, lelkileg egyszerűbb. Egyértelműbb, ami történik velük. Amellett, hogy természetesen vannak helyzetek, amiket át kell beszélni. Persze sok esetre vonatkozóan vannak forgatókönyvek a fejemben, de tudom: nem szabad mindentől megóvni, és szeretném, ha lennének élményei. Beleengedem helyzetekbe, de ott vagyok, ha kell, akkor segítek ” – meséli Zsédenyi Adrienn Zséda a Spirit fm-en is hallható #nofilter – Nők filter nélkül Köböl Anitával legújabb adásában.

 

Zséda nem szeretné, ha vége lenne a szoros anya-fiú kapcsolatnak, de tudja, hogy ez az élet rendje. Éppen ezért már szövögeti terveit arra az időkre, amikor a fia kirepül.

Van még pár év, míg felnőtt lesz, de már most is önállóan jön-megy. Szerettem volna, bár visszafogottan, de a háttérben mindig ott lenni, ám úgy érzem, erre egyre kevésbé van szükség. Megérintett annak a szele, hogy eljön az az idő, amikor el kell engednem. Akkor majd szeretném lekötni magam szellemileg, munka és sport szempontjából is. Kell, hogy legyenek feltöltő programok és emberek körülöttem. Arra mindig figyeltem, hogy megtartsam azt a női hálót, amit az életem során építgettem. Rendszeresen találkozzak barátnőkkel, egykori kollégiumi társakkal, beszélgessünk, főzzünk, közös élményeket éljünk meg. Remélem, hogy mindig lesz annyi munkám, ötletem, kreativitásom, hogy egy pillanatig se unatkozzak ” – teszi hozzá az énekesnő.

- bdpst24.hu

Check Also

Így mobiloznak a magyarok nyáron a Balatonnál

A csúcsszezon az csúcsszezon, a Balaton-átúszás még dob egyet rajta Ahogy nyáron az M7-es autópályán …