MI A KÖZÖS ÖRDÖG NÓRÁBAN, BALOGH PETYÁBAN ÉS A MINTAAPÁK SOROZAT SZTÁRJAIBAN?

A szülők a hosszú nyári szünet alatt számtalanszor érezhetik azt, hogy a gyermekeik csak a képernyőt bámulják szabadidős vagy más izgalmas és hasznos programok kárára. Sok szülő rájött már, hogy nem érdemes korlátozni a gyermek digitális eszközökön töltött idejét a nyáron, inkább tanulják meg tudatosan, magabiztosan használni ezeket az eszközöket. Többek között ezért számos ismert szülő is döntött amellett, hogy gyermeke digitális témakörben induló táborba menjen. Minecraft, Roblox játékok fejlesztése, LEGO robotok programozása vagy éppen a fotó-videó készítés alapjai is elsajátíthatók a Logiscool közkedvelt nyári gyermek táboraiban, nem csoda, hogy az ismert szülők közül is sokan választják őket. Nyerő kombináció a táborokban a fél napos játékos ismeretszerzés és a nap másik felében szervezett aktív szabadidős program is, amelyen részt vesznek a gyerekek.

Több gyereksztár is rendszeres látogatója a Logiscoolnak, köztük Bánki Csani, más néven Csani Csenöl, az ismert influencer, aki az iskola kurzusainak lelkes diákja. De mellette Ördög Nóra gyermekei, sőt Magyar Olívia, Vida Bálint és Vághy Vivien, a Mintaapák gyereksztárjai is a Logiscoolban táboroznak idén nyáron. Többen az említett gyermekek közül év közben is a Logiscool kurzusaira járnak. A népszerű személyiségek köreiből pedig sok szülő, mások mellett Balogh Petya, a Cápa, gyermekei is jártak ide. A Logiscool táborokban az elmúlt években több tízezer diák tanult, a kínálat ráadásul idén még tovább bővült, egyebek mellett egy Lego Spike Adventures táborral, amely világszinten is kivételes lehetőségnek számít. Összesen 25 féle tábor, országszerte 30 helyszínen 6-tól 18 éves korig várja a jelentkezőket, az elmúlt évek sikeres gyakorlatát tovább fejlesztve akár online formában is.

Bővebb információ: https://www.logiscool.com/hu/programs/camps

- bdpst24.hu

Check Also

Gyerekeken és családokon segít a Jónak lenni jó! idei támogatása

A koraszülött és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élő gyermekek fejlesztését támogatja idén a közmédia Jónak …