Bemutatkozik megújult újrahasznosítási programunk!

  • Hozd vissza kiürült Lush-csomagolásaidat és spórolj következő vásárlásod során!
  • Készítsd elő az üres Lush tégelyeket és flakonokat, mert nagy híreink vannak számodra!

    A mai naptól ugyanis Magyarországon is kezdetét veszi megújult ‘Bring it back’ azaz Hozd vissza! újrahasznosítási programunk: csak hozd vissza az üres Lush-csomagolásaidat, mi pedig üzleteinkben visszahozott csomagolásonként 200 Ft kedvezményt biztosítunk neked következő Lush vásárlásodból!


A klasszikus üvegbetéttel ellentétben mi nem számítunk fel külön összeget a csomagolásért, amikor megvásárlod a termékeinket – úgymond visszavásároljuk azokat. A program célja, hogy növeljük a csomagolásaink újrahasznosítási arányát, és zárt körforgásban tartsuk azokat. Ezt szem előtt tartva, hasznosítsunk újra együtt, csökkentsük ökológiai lábnyomunkat és zárjuk be a körforgást!

Régiből újat: a műanyag mint fontos nyersanyag
„Célunk, hogy a lehető legnagyobb felelősséget vállaljuk az általunk forgalomba hozott hulladékért, és ami még fontosabb, hogy ezt az értékes erőforrást értelmes módon körforgásban tartsuk.”

Ruth Andrade – Regeneratív működés és környezetvédelem, Lush

Az új Hozd vissza! programmal szeretnénk segíteni abban, hogy a csomagolásaink új, hosszabb életet kapjanak. A program 2021-es indulása óta a vásárlók több mint 569 000 csomagolást küldtek vissza, és ezzel több mint 13 tonna műanyagot mentettek meg a szeméttelepekre kerüléstől vagy elégetéstől.

Lehetőséged van választani, hogy a Hozd vissza! program részeként tételenként 200 Ft (illetve a mintatégelyek esetén tételenként 20 Ft) kedvezményt kérsz a visszahozott csomagolásokért, vagy inkább egy friss arcpakolást kérsz öt visszahozott, teljes méretű (nem mintatégely) csomagolásért cserébe. Ugyanazokért a visszahozott, a programban részt vevő csomagolásokért egyszerre mindkét lehetőség nem választható.

Megérkezett a 2022-es apák napi kollekció!
Május 29-én gyermeknapi termékkészítéssel várunk! Foglalj időpontot most!
Csatlakozz hozzánk a Telegramon!

 

- bdpst24.hu

Check Also

Régiók Kincsei – hazai finomságok a SPAR polcain 

Hazai kistermelők piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a Régiók Kincsei programjával, amelynek keretében már …