What The…Fanta?!

  • Új, titkos ízzel invitál játékos kalandra a Fanta

A Fanta elhozta az év feladványát és játékos nyomkeresésre hívja a fogyasztóit. A sokakat izgató kérdés: milyen titkos ízt rejt az új #WhatTheFanta üdítőital palackja? A boltok polcain májustól elérhető a rejtélyes rózsaszín üdítőital, aminek a pontos ízét egyelőre homály fedi. A vásárlók a márka közösségi média csatornáin és a weboldalán található nyomok segítségével deríthetik ki az új Fanta titokzatos ízét.

Budapest, 2022. május 19.  A Fanta a kezdetektől egy élénk, színekkel teli márka, amelynek továbbra is az a küldetése, hogy játékra és szórakozásra buzdítsa az embereket ebben a gyakorlatias világban. A limitált kiadású, hozzáadott cukortól mentes #WhatTheFanta termék újabb lehetőséget biztosít arra, hogy vicces módon kapcsolódjon a fogyasztóival, akik mindig is kíváncsiak voltak az új Fanta-ízekre, főleg, ha azok titokzatosak. 

A rendhagyó termékbevezetés kifejezetten azokat a Z generációs fogyasztókat célozza meg, akik színesben látják az életet és nyitottak a felfedezések világára, beleértve az új ízélményeket is. A narancs a legsikeresebb Fanta-íz, de a márka játékos karakteréből kifolyólag továbbra is cél, hogy meglepjék fogyasztóikat.

A közkedvelt és a fiatalok körében rendkívül népszerű Fanta filozófiájának középpontjában mindig is a szórakozás állt. Minden kampányunk előtt azon gondolkodunk, hogyan tudnánk színt vinni a szürke hétköznapokba. Az új #WhatTheFanta kampány elindításakor sem volt ez másként. Olyan belevaló és kíváncsi fiatalokat szeretnénk elérni, aki rajonganak a játékos kihívásokért és nem riadnak vissza a rejtélyektől sem” tette hozzá Kölcsei Gergely, a Coca-Cola magyarországi marketingvezetője.

A játékhoz való csatlakozáshoz nincs más tennivaló, mint megvásárolni az új #WhatTheFanta üdítőitalt, majd a nyomokért ellátogatni a Fanta Facebook (https://www.facebook.com/fantahu), Instagram (https://www.instagram.com/fantamagyarorszag/) vagy a weboldalára (https://www.coca-cola.hu/markaink/fanta/wtf) Az utóbbin egy játék keretében extra nyomokat is szerezhetnek a vásárlók, illetve tippjeiket is beküldhetik az íz kapcsán. 

A titkos ízre nyár végén a weboldalon fog fény derülni egy videóban. 

A limitált kiadású #WhatTheFanta üdítőital májustól elérhető országosan, 500ml-es és 1.75l-es kiszerelésekben.

A kampány reklámfilmje itt érthető el.

- bdpst24.hu

Check Also

Feltakarás / Géczi János dekollázsai

július 19. – október 6., Műcsarnok Géczi saját interpretációja szerint neki máig a természet a …