Az Euroleasing élen jár a gazdaságélénkítő finanszírozási megoldások nyújtásában

  • A lízingcég és az MKB Bank közös standdal vesz részt a MACH-TECH Ipar Napjai kiállításon

A rendezvényre kilátogató, finanszírozási megoldást kereső vállalkozások megismerhetik az Euroleasing portfólióját, amelyek között megtalálhatók az elmúlt időszak népszerű gazdaságiélénkítő finanszírozási konstrukciói is. A bankcsoport élen jár az EXIM Fordulat és Exportélénkítő támogatott termékekben, valamint a Széchenyi Lízing GO! konstrukcióban, amelynek kidolgozásában az Euroleasing már a kezdetektől fogva részt vett. A 2022 júniusában még elérhető támogatott termékek kedvező feltételei és rugalmas felhasználhatóságuk nagy segítséget jelentenek a hazai KKV szektor eszközigényeinek és beruházásainak finanszírozásában.

„Az Euroleasingnél fontosnak tartjuk, hogy meglévő és új ügyfeleink igényeit egyaránt a lehető legalaposabban feltérképezzük, és ebben a személyes találkozásnak kiemelt szerepe van. Erre biztosít most lehetőséget az Ipar Napjai kiállítás, ahol szakértőinktől első kézből kaphatnak információt finanszírozási megoldásainkról az érdeklődők. A vállalkozások számára kulcsfontosságú, hogy a gyorsan változó kamatkörnyezetben valóban az optimális finanszírozási megoldásokat választhassák, és ez az, amiben mi partnerek tudunk lenni” – mondta Vály Judit, az Euroleasing Zrt. vezérigazgatója.

Az MKB Bank – felismerve a kisvállalkozók igényeit – olyan új, piaci kamatozású termékcsaládot vezetett be, amely széles körűen felhasználható, beruházások, forgóeszközök és a napi likviditás finanszírozására egyaránt alkalmas. A termékek alternatívát nyújthatnak a Széchenyi Kártya Program hiteleire is.

„A hazai kisvállalkozások versenyképességéhez elengedhetetlen, hogy elsajátítsák a legmodernebb technológiák és digitális megoldások használatát, hiszen így tudnak gyorsan és rugalmasan reagálni a piaci kihívásokra. Mi azon dolgozunk, hogy minél jobban segítsük őket, és ne a finanszírozás jelentsen akadályt egy-egy beruházás megvalósításában. Ehhez támogatott termékeket és egyéb személyre szabható konstrukciókat tudunk nyújtani az ügyfeleink számára” – jelentette ki Ginzer Ildikó az MKB Bank Sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese

Az Ipar Napjai nemzetközi ipari szakkiállítást idén május 10-13. között rendezik meg a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban; számos hazai és külföldi kiállítóval. Az Euroleasing és az MKB Bank közös standja az A pavilonban található.

About bdpst24.hu

Check Also

A siketek világnapja alkalmából indít akciót az Auchan

Küldd a szeretet jelét! Vasárnap lesz a siketek világnapja, ebből az alkalomból az Auchan kiemelt …