Varázsold ragyogóvá bőröd legújabb radírjainkkal!

  • Jól esne egy kis felfrissülés?
  • Varázsold ragyogóvá bőröd legújabb radírjainkkal!
Ragyogásfokozó C-vitamin, gyengéden hámlasztó enzimek vagy éppen az őrölt taguadió és a bambusz kombinációja?
Válaszd az igényeidnek megfelelőt! Legújabb bőrradírjaink pedig gondoskodnak a pihe-puha, kiegyensúlyozott és nem utolsósorban hidratált végeredményről.Az újdonságokat már megtalálod üzleteinkben, a webshopon, sőt a Wolt applikáció segítségével Budapesten belül házhoz is rendelheted őket!

Bright and Beautiful
C-vitaminos hámlasztó arcradír
5 990 Ft / 100g
Emeld a tétet az első C-vitaminos termékünkkel! Ez a kétféleképpen használható, habzó arcradír a C-vitamin jótékony antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásával gondoskodik a bőrről.

Ennek a hámlasztó arcradírnak a formulája 10% C-vitamint tartalmaz, ami finoman bizsergeti a bőrt, miközben lebontja az elhalt hámsejteket.

Happy Skin
Enzimes hámlasztó arcradír
5 990 Ft / 100g
Hámlasztó hatású arcradír a WOW-hatásért. Nedvesítsd meg a bőröd, és vegyél ki egy ujjnyit ebből a vitaminokkal teli arcradírból.

Finoman masszírozd az arcodra és a nyakadra, hagyva, hogy a bromelinben gazdag enzimes ananász lebontsa a elhalt hámsejteket, az őrölt taguadió és a bambusz pedig átradírozza a bőröd. Végül öblítsd le, és élvezd az enyhén édes, diós illatú ragyogást.

Co-Mingle
Testradír
7 690 Ft / 225g
Milyen is az igazán kiváló testradír? Természetesen az, amelyik egyben tisztít és hidratál is! Ez a radír szuperkönnyű és habszerű textúrájú, a dörzsölő hatását pedig az őrölt taguadió és a bambusz kombója adja. Használd nedves bőrön a lábaidra, a karjaidra és a testedre masszírozva, és élvezd a radírozó, tisztító és hidratáló hatását. Szívd be mélyen a bio levendula aromáját, öblítsd le, és lépj ki a zuhany alól istenien puha bőrrel. Ugye, mennyi időt megspóroltál?
Ne feledd az arckrémet!

Bár arcradírjaink egytől-egyig szuperkíméletesek, az extra hidratálás minden esetben elengedhetetlen hámlasztást követően.
A pillekönnyű Enzymion arckrém gyümölcsenzimeket és alfa-hidroxi savakat tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr stimulációját és további élénkítését. Simítsd fel a tiszta, száraz bőrödre, és élvezd a ragyogó, matt eredményt.

- bdpst24.hu

Check Also

Ne a napsütésről, a napozásról mondjon le! 

A szakértők háromszintű védekezést javasolnak a bőrrák ellen A bőrrák elleni küzdelem bizonyítottan hatékony eszközeit …