Három sláger jutott tovább a Csináljuk a fesztivált! döntőjébe

Az első középdöntő 10 dalából ezúttal csak 3-at választhatott ki a zsűri és a közönség, amelyek közül egy akár az elmúlt 100 év legjobb magyar dala is lehet.

Középdöntős fordulóihoz érkezett a Duna népszerű showműsora, a Csináljuk a fesztivált!, amelyben mostantól az elődöntőből továbbjutott slágerek versenyeznek egymással, három adáson át. Szombat este először csaptak össze egymással az évtizedes slágerek, amelyeket eddig korszakos bontásban értékelhetett a szakmai zsűri – Korda György és felesége, Balázs Klári, Boros Csaba, Balázs Andi, Feke Pál és Nagy Bogi – valamint a közönség.

A stíluskavalkádot felvonultató adásból első helyen jutott tovább a Meseautó, Miklósa Erika és Dolhai Attila duettje, másodikként a Hamvadó cigarettavég című Karády-sláger Janicsák Veca előadásában, míg harmadikként az Évszakok folytathatta a versenyt, amellyel Varga Miklós jutott tovább a döntőbe.

A második középdöntőben, május 7-én újabb 10 továbbjutó mutatja be megújult produkcióját, azonban a fináléba ismét csak 3 sláger és előadója kerülhet be. Az adás napjához közeledve a Duna közösségi oldalain kiderül, hogy mely dalok kerülhetnek ismét a képernyőre szombat este.

Az aktuális adást nemcsak a televízióban, hanem az interneten, a Médiaklikk-oldalon is követhetik a nézők, ahol újranézhetők a korábbi epizódok és az egyes produkciók is.

Csináljuk a fesztivált! – minden szombaton, 19:35-től a Dunán!

Fotókredit: MTI/Balogh Zoltán

- bdpst24.hu

Check Also

A Piaf! The Show után hamarosan érkezik a Paris! The Show

Ötven országban bemutatott, több mint 1 milliós közönséget vonzó, mintegy 400 előadás után a napokban …