Mathieu Deloly a TIER új Közép- és Kelet-Európáért felelős régiós igazgatója

Európa vezető mikromobilitási szolgáltatója, a TIER Mathieu Deloly-t nevezte ki a vállalat közép- és kelet-európai régiójának élére. A szakember idén áprilistól vette át a Magyarországot, Lengyelországot és Szlovákiát is magában foglaló, 225 főt foglalkoztató szegmens irányítását. Az új vezető a mikromobilitási szolgáltatások további bővítését tervezi a régióban.  

Áprilistól Mathieu Deloly vezeti a TIER mikromobilitási vállalat közép- és kelet-európai régióját. A szakember széleskörű mikromobilitási tapasztalattal rendelkezik, korábban a Bird elektromos-rollermegosztó vállalatnál, illetve a BikeU közbringa szolgáltatónál töltött be vezető pozíciókat.

A vállalat a térség nagyvárosaival együttműködve elektromos járművekből álló flottájával nyújt fenntartható és biztonságos közlekedési szolgáltatást a felhasználók számára. A Magyarországot is magában foglaló régióban dinamikusan fejlődnek a közösségi közlekedés kiegészítéseként használt, környezettudatos mikromobilitási megoldások. A Budapesten is elektromos rollereket üzemeltető vállalat tervei között szerepel a szolgáltatás további kiterjesztése a közép- és kelet-európai régióban, a közeljövőben pedig globális kampányt indít a fenntarthatóság és a szén-dioxid-kibocsátás visszafogásának támogatása érdekében.

„A TIER küldetése, hogy fenntartható és könnyen hozzáférhető közlekedési alternatívát kínáljon a városlakók számára. Minden elektromos rollerünk klímasemleges, így aktívan hozzájárulunk az európai nagyvárosok fenntarthatósági törekvéseihez. Közép- és Kelet-Európában is egyre fontosabb a helyi városok vezetése számára a közlekedési hálózatok környezetbarát kialakítása és az éghajlatváltozás elleni küzdelem, amelyet a TIER is támogat mikromobilitási szolgáltatásai révén” – mondta el Mathieu Deloly, a TIER újonnan kinevezett közép- és kelet-európai régiós igazgatója.

A TIER tavaly szeptemberben indította el e-rollerszolgáltatását Budapesten, és rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert a városlakók körében. A TIER környezetbarát e-rollerjei jelenleg Budapesten az I., II., III., VI., VII., VIII., IX., XI., XII. és a XIV. kerületben érhetőek el, és a tervek szerint a közeljövőben több budapesti kerületre és vidéki városra is kiterjeszti szolgáltatását.  

- bdpst24.hu

Check Also

Ingyenes péntek esték a bécsi Belvedere-ben, nyílt nap a Belvedere 21-ben

Nyolc péntek estén át ingyen lehet megnézni a bécsi Belvedere Schau! című állandó tárlatát. A …