A MODIVO kivételes nőket hívott meg energikus adidas x Rich Mnisi kampányába 

Mit jelent számodra a szülőföld? A legújabb MODIVO kampányban inspiráló nők mutatják be a Rich Mnisi dél-afrikai tervezővel együttműködésben készült egyedi adidas-kollekciót. A főszereplők a művész gazdag afrikai örökségét ünneplik, és energiájukkal inspirálják az önkifejezést.

Osi Ugonoh modell, Vola Default producer és rendező, Luzia Avelino énekesnő, Monika Łaskarzewska táncoktató, Lena Zaboroś tiktoker és Ula Fryc táncos nap, mint nap nők ezreit inspirálják energiájukkal és életszemléletükkel. Ezért is hívták meg őket a MODIVO által készített fotózásra. Lendületes fotókon és videón mutatják be a Rich Mnisi tervezővel együttműködésben készült legújabb adidas-kollekciót, hangsúlyozva annak fő üzenetét: a tiszteletet és tisztelgést a származásunk előtt.

A kollekció színes, merész ruhadarabokból áll, amelyek a Rich Mnisi tsongai örökségét ünneplik, és különböző sportokhoz, például futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz és edzéshez készültek. A kollekcióban olyan utcai ruhadarabok is szerepelnek, amelyek nagyvonalú sziluettekkel rendelkeznek, és amelyek ötvözik az egyedi stílust, az élénk színeket és a funkcionalitást. Az új kínálatban olyan ikonikus adidas lábbelik is helyet kapnak, mint a Superstar, az UltraBOOST és a Forum, amikbe Rich jellegzetes, excentrikus printjei leheltek új életet. Rich Mnisi elkötelezettsége az identitás kifejezésére abszolút rímel az adidas azon meggyőződésével, hogy a sport révén életeket lehet megváltoztatni. Az eredmény egy olyan termékcsalád, ami a sportos stílus határait feszegeti, és aminek középpontjában az önkifejezés áll. A kollekció darabjai élénk, merész állatmintákat, vibráló, ütős színeket és feltűnő absztrakt mintákat ötvöznek, amik együttesen mesélnek a gyökereink izgalmas történetéről. A kollekció minden egyes darabját úgy tervezték, hogy önálló, kiemelkedő darabként is viselhető legyen, vagy kiegészítőkkel és rétegekkel kiegészítve még egyedibb és különlegesebb megjelenést eredményezzen.

Az adidas x Rich Mnisi kollekció már elérhető a MODIVO-n, és hogy tesztelje a funkcionalitását, a multibrand aktív nők egy csoportját hívta meg egy közös fotózásra, akik hozzáállásukkal és tetteikkel inspirálnak másokat. A kampányban résztvevő hölgyek adidas total lookban vettek részt a fotózáson, és tesztelték, hogyan viselkedik a kollekció mozgás közben. Tánc, mosoly és szórakozás – ez a három elem jellemezte a főszereplőket, és hangsúlyozta mindegyikük energiáját, valamint a kampány autentikusságát. 

A MODIVO által készített videóban a zenei hátteret a Lua Preta által készített „Panakanema” adja. A dal címe egy lefordíthatatlan szó, aminek legközelebbi jelentése: erős női karakter. A dinamikus és energikus zene, valamint a temperamentumos mozgás tökéletes környezetet teremtett a különc tervező adidas kollekciójának bemutatásához.

“Rendkívül büszke vagyok arra, hogy bemutathatom ezt a kollekciót az ikonikus adidas márkával együttműködésben.”- mondja Rich Mnisi. “Számtalan színes bőrű embert láttam magam körül, akik a művészetet minden lépésükkel újradefiniálták. A terveim átültetése az adidas ikonikus darabjaira felemelő élmény volt. Egy vibráló, egyedi kollekciót hoztunk létre, ami tükrözi a közösség és az örökség, az egyéniség és az önkifejezés iránti szeretetemet. Egy kollekció, ami ünnepli az életet a sportpályán és azon kívül is.” 

“A kollekció szellemisége a földet ünnepli, ezért a környezetvédelem fontos szempont volt a gyártási módszerek és a felhasznált anyagok kiválasztásakor. Nagyon örülök, hogy kihasználhattuk az adidas fejlett technológiáit és a részben újrahasznosított anyagokat. Nagyon várom, hogy a világ lássa, hogyan valósult meg ez az együttműködés.”

A kampány Marcin Kempski fotózta, a videóért pedig Kuba Kędzia felelt. Az adidas x Rich Mnisi kollekció már kapható a MODIVO-n.

modivo.hu

@modivo.hu

#ModivoHU

About bdpst24.hu

Check Also

Újabb rekordot döntött a Budapest Park

még soha ennyien nem fordultak meg egy évadban a szórakozóhelyen A Budapest Park minden eddiginél …