Az Alter Bridge november 14-én a Budapest Arénában lép fel!

  • AZ ALTER BRIDGE BEJELENTI TÉLI EURÓPAI TURNÉJÁT, AMELYNEK BUDAPEST IS RÉSZE A NOVEMBER 14-I KONCERTTEL
  • ELŐZENEKAROK: HALESTORM ÉS MAMMOTH WVH
  • A rock titán ALTER BRIDGE tagjai örömmel erősítik meg a hírt, hogy idén télen egy hosszabb európai turnéra indulnak.

A Pawns & Kings turné 18 ország 25 városát érinti, november 1-én kezdődik Hamburgban és december 12-án zárul Londonban. A banda Magyarországot is útba ejti, 2022. november 14-én lépnek fel a Budapest Arénában!

A riffektől hangos Alter Bridge jelenleg keményen dolgozik hetedik stúdióalbumának felvételein, ami a nagysikerű, 2019-ben kiadott Walk The Sky lemez – amely több mint egy tucat országban vezette a slágerlistát – folytatása. A rajongók étvágyának felkeltésére a zenekar megosztja a kulisszák mögötti, stúdióban készült fotókat a közösségi oldalukon. Mivel a jelenleg még cím nélküli album az év második felében fog megjelenni, így az európai rajongók hallhatják élőben az új dalokat a világon elsőként.

A turnéhoz előzenekarként a Grammy-díjas rock banda, a HALESTORM is csatlakozik. A nagyra becsült pennsylvaniai energiabomba új albuma Back From The Dead címmel május 6-án jelenik meg. Az elképesztően erős fellépéseikről elhíresült Halestorm programja minden bizonnyal kihagyhatatlan csemege lesz.

A turnén nem más indítja majd minden este a bulit, mint a MAMMOTH WVH, amely jó pár európai  országban először lép fel, és a rengeteg dicséretet kapott debütáló albumát mutatja be. A Legjobb Rockdal Grammy-jelölését is begyűjtve Distance című kislemezükért, a banda jelenleg a Guns N Roses turnén csiszolgatja fellépéseit, így érdemes lesz korán érkezni az Arénába, hogy elkaphassuk az előadásukat. 

A turné állomásai:

November 1. – HAMBURG Sporthalle

November 2. – KOPPENHÁGA Falconer

November 4. – GÖTEBORG Partille Arena

November 5. – OSLO Sentrum Scene

November 7. – KATOWICE MCK

November 9. – LUXEMBOURG Rockhal

November 11. – BERLIN Columbiahalle

November 12. – PRÁGA O2 Universum

November 14. – BUDAPEST ARÉNA

November 16. – PÁRIZS Palais Des Sports

November 18. – MADRID Vistalegre

November 20. – BARCELONA Razzmataz1

November 22. – MÜNCHEN Zenith

November 23. – ZÜRICH Samsung Hall

November 25. – MILÁNÓ Mediolanum Forum

November 26. – ZÁGRÁB Dom Sportova

November  28. – BÉCS Wiener Stadthalle

November 30. – KÖLN Palladium

December 1. – AMSZTERDAM Ziggo Dome

December 5. – NOTTINGHAM Motorpoint Arena

December 6. – GLASGOW SSE Hydro Arena

December 8. – DUBLIN 3 Arena

December 9. – MANCHESTER AO Arena

December 11. – BIRMINGHAM Resorts World Arena

December 12. – LONDON O2 Arena

A hivatalos rajongói klub tagjai április 27-én 11 órától élhetnek eővásárlási jogukkal, míg a regisztrált Live Nation tagok április 28-án 11 órától tehetik meg ugyanezt. A teljeskörű jegyértékesítés április 29-én 11 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. VIP csomagok a www.AlterBridge.com oldalon elérhetők.

Az utánozhatatlan Myles Kennedy szerint: „ Ezen a télen visszatérünk Európába barátainkkal, a Halestorm és a Mammoth tagjaival. Földrengető rock & rollra lehet készülni, ami este 11-ig tart majd. Ne hagyd ki!”

A Halestorm dinamója, Lzzy Hale hozzátette: „Minden európai rajongónknak hiányoztunk, és örömmel jelenthetjük be, hogy végre átkelünk az óceánon, hogy újra találkozhassunk! Ezúttal barátainkkal, a legendás Alter Bridge és az egyedülálló Mammoth WVH tagjaival osztozunk a színpadon. Ne akarjatok lemaradni erről a buliról Alig várom, hogy újra átélhessem az európai rock rajongók szenvedélyét!!! Találkozunk az első sorokban, és hátrébb is!”

További info:

www.AlterBridge.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu

- bdpst24.hu

Check Also

Környezetbarát, csúcstechnológiás kávépörkölőt nyitott Budaörsön a Röast Coffee

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a 100 százalékban hazai tulajdonú Roastar …