Magyarországon az eredeti Rómeó és Júlia musical sztárjai

2022. április 14-én este három év kényszerhallgatás után ismét a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Gérard Presgurvic világsikerű musicalje.

Meghívott sztárvendégként az eredeti, Párizsban bemutatott darabban Rómeót és Júliát megszemélyesítő világsztárok, Damien Sargue és Cécilia Cara is elénekelnek egy-egy dalt.

Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy egy olyan csodálatos országba kaptam meghívást, mint Magyarország, és nagyon örülök, hogy ugyan egy év késéssel, de végre meg tudjuk ünnepelni a Rómeó és Júlia bemutatójának 20 éves évfordulóját.” -mondja Damien, aki kérdésünkre azt is elárulta, hogy jelenleg Franciaországban a Bernadette de Lourdes című előadásban láthatják a nézők Francois Soubirus szerepében.
Damien zenei karrierje is nagyon népszerű, ezt a videót több, min 5,5 millióan látták:

Cécilia Cara Paris / Bogota című latinos hangzású új albumával lepi meg rajóngoit, amit idén októberben egy koncerten  mutat be Párizsban.


https://youtu.be/OyzRhaB4O70

A 2019. szeptemberi dupla előadás sikerét és a korlátozások miatt háromszor is elhalasztott előadást követően a tervek szerint utolsó alkalommal lesz látható az Arénában a világirodalom legszebb szerelmes története. A rajongók végtelen türelmét a szervezők és az alkotók a korábbiakat is túlszárnyaló világszínvonalú látvánnyal; és az eredeti, Párizsban bemutatott darabban Rómeó és Juliát megszemélyesítő világsztárok meghívásával hálálják meg. A darab végén Damien Sargau és Cecilia Cara tolmácsolásában felcsendül majd egy-egy dal.

Shakespeare drámája alapján írt musical Magyarországon Kerényi Miklós Gábor KERO rendezésében lett átütő siker több mint 15 évvel ezelőtt, és azóta is a legnagyobb közönségkedvenc, az Aréna előadások is az ő munkáját dicsérik.

Rómeó, Mercutió és Benvolió – a három hű barát – alakját ezúttal is Veréb Tamás, Cseh Dávid Péter és Kerényi Miklós Máté elevenítik meg. Júlia szerepében Kardffy Aisha bizonyíthatja ismét, hogy énekesként és színészként is a legnagyobbak között a helye. A 2019-es Aréna előadáshoz képest csak egy változás van, a dada szerepében ezúttal Baranyai Annát láthatjuk. Horváth Dániel (Tybald szerepében), Makrai Pál (Capulet szerepében), Muri Enikő (Capuletné szerepében), Mészáros Árpád Zsolt (Lőrinc barát szerepében) játékát élvezhetik a nézők.

A szervezők elmondták, hogy hatalmas az érdeklődés, kevesebb mint ötszáz jegy maradt. Azt is elárulták, hogy a most befolyó bevételből pénzbeli segítséget ajánlanak fel az ukrajnai menekültek számára a Magyar Vöröskereszten keresztül.

Rómeó és Júlia musical – utoljára az Arénában
Papp László Budapest Sportaréna
2022. április 14-én 19:00 óra
Esemény: https://www.facebook.com/romeomusical

A jegyek 7 900 Ft-tól korlátozott számban még kaphatók a www.broadway.hu oldalon, valamint az ismert jegyirodákban!
Jegyvásárlás itt: https://romeo-es-julia–musical-az-arenaban-2020.broadway.hu/2022-04-14-19-00?fbclid=IwAR1gICjeE2Pg0N_tgXWZeZ-4HTyqYgMar6TuwJnZ4ggo8rUw6NgLVHrFdsg

Szereposztás:
Rómeó: Veréb Tamás, Júlia: Kardffy Aisha, Capulet: Makrai Pál, Verona hercege: Egyházi Géza, Benvolió: Kerényi Miklós Máté, Lőrinc barát: Mészáros Árpád Zsolt, Montague-né: Détár Enikő, Capuletné: Muri Enikő, Tybalt: Horváth Dániel, Mercutió: Cseh Dávid Péter, Paris: Kádár Szabolcs, Dada: Baranyai Anna, lovász fiú: Zayzon Csaba

Rendező: Kerényi Miklós Gábor KERO
Zenei vezető: Nyers Alex

- bdpst24.hu

Check Also

Játsszunk EGYÜTT a Néprajzi Múzeumban!  

Gyereknap, ahol a szülők is gyerekek lehetnek!  2024.05.26. 11:00-17:00 A Néprajzi Múzeum 2024. május 26-án …