NYEREGBE! – SZEZONNYITÓ MOTOROS TALÁLKOZÓ BUDAPESTEN

Motorosok figyelem, óriási szezonnyitó dzsembori lesz a hétvégén, április 9-én Budapesten, ahová sok szeretettel várják a kétkerék szerelmeseit. Motoros felvonulás, ingyenes rock koncertek, meglepetések és jó arcok várnak a Harley-Davidson Budapest BÁZISÁN. 

MOTOROS ÖSSZEFOGÁS – OPEN ROAD RIDERS COMMUNITY

Sportmotor, túra, enduró, vagy chopper, Harley vagy BMW, Honda vagy Suzuki, Kawasaki vagy Yamaha – mindegy milyen motorral érkezel, a lényeg, hogy barátok várnak, pont olyan fickók/csajok, mint te, akik ugyanúgy imádnak motorozni, és akikkel ha összetalálkozol az úton, mosolyogva intetek egymásnak széles utat kívánva.

Gyere és légy egy szuper közösség tagja, éljük meg együtt a szabadságot, azt a korlátoktól mentes szabadságérzetet, amely nemtől, kortól, kulturális és politikai hovatartozástól független. Nálunk az összetartozást a közös szenvedély táplálja, egyszerűen az, hogy szeretünk együtt lenni, együtt motorozni. 

FELVONULÁSaz előítéletektől mentes, biztonságos és közösségépítő motorozás jegyében

Azt már tudjuk, hogy milyen társaságra számíthatsz, de nézzük a programokat. Tarts velünk és légy részese, amikor a több száz motorból álló konvojjal megindulunk, végigdübörgünk Budapesten, a Hősök terén egy csoportkép erejéig megállunk, majd vissza a Bázisra, ahol már ínyenc gasztro falatok és koncertek várnak.

Útvonal: Neszmélyi köz 3. – Budaörsi út – Hegyalja út – Erzsébet híd – Szabad Sajtó út –

Kossuth Lajos u. – Rákóczi út – Thököly út – Verseny u – Dózsa Görgy út – Hősök tere – Andrássy út – Bajcsy Zsilinszky út – Deák Ferenc tér – Károly krt. – Kossuth Lajos u. – Szabad Sajtó út – Erzsébet híd – Hegyalja út – BAH csomópont – Budaörsi út – Neszmélyi köz 3.

OPEN ROAD PARTY

Ugye még emlékszel azokra a legendás gitárszólókra, klasszikus hard rock ütemekre, ikonikus bandákra, amelyek gigászi energiákat mozgatva stadionok tömegét ejtették transzba? Igen, azokról beszélünk, akik a halhatatlan rockhimnuszokat ajándékozták az emberiségnek, és nekünk motorosoknak. Kiss, Mötley Crüe, Van Halen, Alice Cooper, Bon Jovi, Twisted Sister, és többek között Billy Idol felejthetetlen szerzeményeit a Rockstars not dead csapata szállítja. Az Open Road Party hangulatát a Dynamite Dudes alapozza meg, a levezetésért pedig Máhr Richárd felel, aki virtuóz gitár estjével teszi fel az i-re a pontot az afterparty-n.

Dresscode: az imádott motoros szetted

Belépő: egy széles mosoly a bejáratnál

GPS koordináták: 47.463346, 19.009542

Ünnepeljük együtt a tavaszt, április 9-én pattanj nyeregbe, húzz egy kövéret és meg se állj a BÁZISIG!

Hivatalos Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/527232982065897 

- bdpst24.hu

Check Also

Hogyan neveljünk önbizalommal teli gyermeket?

Ha megkérdezünk egy szülőt arról, milyennek látja gyermekét, elsősorban pozitív tulajdonságait, erősségeit kezdi el sorolni. …