A TAG Heuer bemutatja a Connected órák új generációját

A TAG Heuer bemutatja a Connected órák új izgalmas generációját, amely egyszerre képviseli az elegáns megjelenést és a sportos teljesítményt. A kiváló svájci óramárka 2015 óta úttörő szerepet tölt be a luxus Connected órák területén. A TAG Heuer két új modellt vezet be, melyek jól képviselik a cégre jellemző dizájnt és lehetőséget adnak arra, hogy viselője csatlakozzon az egyre bővülő sporttevékenységekhez a wellness alkalmazásokon keresztül, miközben az óra megjelenése, melyet az ikonikus kronográfok ihlettek, továbbra is elegánsnak mondható.

A TAG Heuer Connected vezető helyen szerepel a luxus okosórák területén. Az új generációs Connected órák két modellje a TAG Heuer Connected identitás egy fontos elemét hangsúlyozza.

A TAG Heuer sportos múltjára építő nagyobb, 45 mm-es modell meglepően sportos új kialakítást kapott. A kisebb 42 mm-es modell karcsúbb kivitele elegánsabb megjelenést kölcsönöz viselőjének. A TAG Heuertől megszokott dizájn és technikai fejlesztések biztosítják, hogy a Connected új generációja továbbra is az élvonalban marad.

Az új 42 mm-es modell

A 42 mm-es modell minden körülményhez alkalmazkodó kifinomult megjelenésével elegáns eseményeken, az irodában és sportolás közben egyaránt megállja a helyét. A tok vékonyabb, az acél nyomógombok ergonomikusabb kialakítást kaptak, melyet keskeny lünetta és szíj egészít ki.

A 45 mm-es modellel ellentétben ezt a karórát azok számára fejlesztették, akik elegánsak szeretnének maradni amellett, hogy elérhetőek számukra a legújabb wellness és sport funkciók.

 

Újragondolt 45 mm-es modell

A 45 mm-es modell a sportos kialakítást a hagyományos kifinomult megjelenéssel ötvözi, erős kerámia lünettába foglalva. A dizájn jelentősen megváltozott a korábbi modellekhez képest, az új megjelenésnek köszönhetően könnyebben használható a mindennapi tevékenységek közben.

A korona mérete nagyobb, kiemelkedik az órából, így könnyebben állítható és egy ujjbegy segítségével is egyszerűen használható.

A nyomógombok a mechanikus órák benyomását keltik, kiemelve a TAG Heuer 160 éves örökségét a kifinomult mechanikus órák gyártásának területén. Az óra maga enyhén befelé dől, mely könnyű viseletet biztosít.

Szíjak

A vásárlók számos szíj közül választhatnak, beleértve a bőr és acél szíjakat az elegánsabb megjelenésért. Sportosabb stílus kedvelői többféle színű gumiszíjból választhatnak.

Óralapok

Az új modellekben számos korábban nem látott óralap érhető el, melyek a TAG Heuer Connected világának több aspektusát is megjelenítik. Az óralapok között találkozhatunk klasszikus, a TAG Heuer gazdag örökségét megelevenítő darabokkal és olyan újdonságot képviselő művészi animációkkal, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak a TAG Heuer Connected felhasználó számára fontos információkról.

Az új „Riverside” óralap animált futurisztikus elemekkel jeleníti meg az idő múlását. Az új „Wellness” óralap a testmozgással kapcsolatos információkat jeleníti meg a kijelzőn közvetlenül az óra kezdőképernyőjéről, beleértve a pulzusszámot, és a napi lépésszámot.

A mechanikus óralapokat a klasszikus TAG Heuer karórák ihlették, melyek lehetővé teszik, hogy viselője részese legyen a TAG Heuer 160 éves órakészítési tapasztalatának, miközben a digitális kijelző a TAG Heuer különböző sportokban szerzett időmérési tapasztalatába nyújt betekintést.

A TAG Heuer új digitális tulajdonságokkal egészítette ki az óralapokat. Láthatjuk az aktuális időjárási információkat, illetve a sportolással és a naptárral kapcsolatos adatok is közvetlenül elérhetőek az óralapon keresztül.  A TAG Heuer óralapján könnyen olvasható információs panelek mutatják az öt órás időjárás előrejelzést, a testmozgás idejét és az egészségre vonatkozó információkat, mint a napi lépésszám.

Az új modellekben exkluzív megjelenésekkel is találkozhatunk, beleértve a klasszikus Connected óralap újragondolását.

Sportok

Minden eddiginél könnyebb a TAG Heuer Connected órával a napi mozgás követése. A TAG Heuer „Sports” alkalmazás segít a napi mozgási rutin irányításában, a legmodernebb fitnesz információkat nyújtja és rögzíti a megtett útvonalat. Az elmúlt években a TAG Heuer „Sports” alkalmazása megújult, képes a különböző tevékenységek, mint a futás (beltéri vagy kültéri), biciklizés, úszás, golf vagy sétálás útvonalainak rögzítésére.

Az idei év újítása az irányított testmozgás, amely ideális az állandóan mozgásban lévők számára (anélkül, hogy okostelefonjukat a közelben kellene tartaniuk). Ezek a testmozgások előre megadott hosszúságú feladatokat tartalmaznak.

A képernyőn pontos utasítások láthatóak az egész feladat során (a felhasználó válaszhat felső test, alsó test vagy teljes testedzés között). Az animáció a kijelzőn látható, nincs szükség telefonra vagy tévére. Amikor a felhasználó befejezi a gyakorlatot, az óra rezgéssel jelzi, hogy ideje a következő gyakorlatra váltani.

Azon felhasználók számára, akiknek már megvan a megszokott edzésrutinja (vagy személyi edzője), az alkalmazás könnyen testreszabható: a felhasználó betáplálja a saját rutinját, mely azt követően feladatról feladatra megjelenik a képernyőn. A TAG Heuer „sports” alkalmazás a korábbi Connected órákhoz hasonlóan az új 45 és 42 mm-es modelleken is elérhető.

Töltő

Az óra töltője merőben új meggondolás alapján készült. Egyrészt stílusos óratartóként funkcionál, amellyel az óra könnyen olvasható a hálószobában vagy a nappaliban. Az éjszaka folyamán szolid megvilágítással jelzi az időt.

Emellett természetesen a háttérben az óra töltését is biztosítja, a százalékos töltöttség elegáns kijelzőn keresztül olvasható.

Beépített mágnesek biztosítják az óra és a töltő kapcsolódását, ezáltal az óra folyamatos töltöttségét.

Technológia

Az új kijelző iparágvezető minőséget és kontrasztot biztosít. Az óralapok, a különböző jelzések és sporttal kapcsolatos adatok még erős napsütésben is jól olvashatóak a nagyfokú kontrasztnak köszönhetően. A nagy pontosságú „színvisszaadás” azt jelenti, hogy a TAG Heuer óralapokon pontosan az láthatjuk, amit a kijelző mutatni szeretne, függetlenül az időjárási viszonyoktól.

Az akkumulátor élettartalma 30%-kal hosszabb az új 45 mm-es modell esetén a korábbi generációhoz képest, ami azt jelenti, hogy a felhasználó az egész napos sporttevékenység során használhatja. A 45 mm-es modell 24 órán át használható, miközben a golf funkció akár öt órán keresztül működik. A 42 mm-es modellt a felhasználó egész nap viselheti a wellness alkalmazás használata mellett az akkumulátor lemerülése nélkül.

Az adatok szinkronizálása a telefon és az óra között a Bluetooth 5.0-nak köszönhetően sokkal gyorsabb az új Connected órák esetén. Az új vezeték nélküli töltőn kétszer gyorsabb az adatátvitel, így a mindennapi tevékenységek, mint a wellness és sporttevékenységekhez kapcsolódó adatok szinkronizálása gyorsabb és egyszerűbb.

Az új modell magasságmérővel is rendelkezik, amely méri viselője aktuális helyzetét, ezáltal pontosabban monitorizálhatóak az olyan kültéri tevékenységek, mint a futás vagy a biciklizés. Az egyéb érzékelőkkel együtt dolgozik, mint a gyorsulásmérő, a pulzusmérő, az iránytű és a GPS. Mindezeknek köszönhetően a sport és a fitnesz szerelmesei önfeledten élvezhetik a kültéri tevékenységeket a Connected óráikkal.

Az új generációs Connected óra Google™ Wear operációs rendszerrel működik. Indításkor az óra Wear OS 2-vel fog futni. A felhasználó dönthet arról, hogy frissít-e Wear OS 3-ra, amikor az elérhető lesz, mely nem jár majd extra költséggel.

- bdpst24.hu

Check Also

Folytatódik a magánegészségügy térnyerése

pedig komoly anyagi terhet jelent a családoknak Már minden második magyar vett igénybe magánegészségügyi szolgáltatást …