Főtaxi érkezik áprilistól, ha Budapest Taxit hív

  • egyesül a két taxitársaság, csökkennek a várakozási idők

Az utasok igényeinek gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálása érdekében egyesül a Főtaxi Csoport két társasága, a Főtaxi és a Budapest Taxi. Április 1-jétől így a kibővült flotta minden autója Főtaxi márkanév alatt, a Főtaxi ügyfélszolgálat irányításával folytatja munkáját. A Budapest Taxi korábbi elérhetőségei az átmeneti időszakban változatlanul működnek, a taxirendeléseket azonban már a Főtaxi diszpécserszolgálata kezeli. A lépésnek köszönhetően a Budapest Taxi korábbi ügyfelei számára is elérhetővé válik a környezetbarát, elektromos vagy hibrid taxi rendelése, illetve igénybe vehetik a robotdiszpécsert, a kisállat- vagy a Főtaxi GO csomagszállítási szolgáltatásokat is.

Az egyesülés révén tovább erősödik Magyarország legnagyobb taxivállalatának pozíciója, hiszen a tranzakciót követően már több mint 1300 autó áll a Főtaxival utazók rendelkezésére.

„A két társaság egyesítésével tovább erősítjük piacvezető pozíciónkat, és a Főtaxitól megszokott magas színvonalon, de még több rendelkezésre álló autóval tudjuk kiszolgálni a pandémia időszaka után fokozatosan növekvő mobilitási igényeket. Ezt a célt szolgálja a folyamatosan bővülő zöld flottánk, a nemrégiben elindított Főtaxi GO csomagszállítási szolgáltatásunk, a taxirendelést felgyorsító robotdiszpécser-szolgáltatás és a különösen a fiatalok körében népszerű mobiltelefonos taxirendelő alkalmazásunk is” – mondta Reich Ádám, a Főtaxi vezérigazgatója.

Áprilistól a Budapest Taxi korábbi utasai és üzleti megrendelői is élvezhetik a Főtaxi mobilalkalmazása és a telefonos robotdiszpécser által nyújtott előnyöket, ráadásul a korábbinál ötször nagyobb flotta szolgálja ki őket, amelyben immár több mint 100 elektromos és 200 hibrid autó támogatja a környezetkímélő nagyvárosi közlekedést. Az ügyfelek számára a zökkenőmentes átállást segíti, hogy a beolvadást követő kezdeti időszakban tovább használhatják a Budapest Taxi megszokott taxirendelési telefonszámát és mobiltelefonos applikációját, a rendelésüket ugyanakkor már Főtaxi márkajelzéssel ellátott autó fogja teljesíteni. 

A márkaváltás nemcsak az utasok, hanem a korábban Budapest Taxinak dolgozó franchise-partnerek, sofőrök számára is kézzelfogható előnyökkel jár, hiszen a Budapest Airport taxiszolgáltatása mellett több száz üzleti partnert kiszolgáló Főtaxi biztos munkát, jól kalkulálható bevételi forrást biztosít számukra.

- bdpst24.hu

Check Also

Gyereknapon izgalmas családi nap lesz a Budavári Palotanegyed Csikós udvarán és a Lovardában

Május 26-án érdemes lesz ellátogatni a Budavári Palotanegyedbe, hiszen a Csikós udvar és a Lovarda …