5 dolog, amivel azonnal sokkal hangulatosabbá teheted a fürdőszobát

  • Egy szép lakáshoz a stílusos fürdő is hozzátartozik!

A fürdőszoba az otthon egyik legfontosabb helyisége, hiszen naponta garantáltan legalább fél órát eltöltünk benne, és egyesek ennél sokkal tovább is szeretnek tollászkodni. De mivel dekoráljuk a fürdőt, hogy még körülnézni is élmény legyen benne? Az Alza összegyűjtött pár példát.

  1. Adj hozzá egy kis hangulatvilágítást

Vajon a sejtelmes fényt szereted, vagy ha a fürdő fényárban úszik? Egy új fürdőszoba lámpa nem csak az atmoszférát dobja fel, arra is alkalmas, hogy különleges hangulatot teremtsen. Bármit is választasz, ne csak a dizájnra ügyelj, hanem arra is, hogy a lámpa víz- és páraálló legyen!

  1. Szerezz be néhány friss illatot!

Azonnal tavaszias hangulatot teremthet, ha virágos, citrusos vagy épp gyógynövényes kézi szappanokat, új gyertyákat, és még spray-ket is beszerzel, hogy az évszaknak megfelelő illatárral töltsd meg a fürdőszobát. Így nagyobb élmény a tisztálkodás egy hosszú nap után!

  1. Cseréld le a törölközőket!

Néhány új törölköző elképesztő mértékben felfrissíti a fürdőszoba hangulatát, már ha szereted őket jól látható helyen tárolni akkor is, ha épp nem száradnak. Válassz egy izgalmas tavaszi színt, például levendulát, napsárgát vagy magentát! Ha megteheted, vegyél hozzá illő kéztörlőt is, így teljes a színharmónia.

  1. Vegyél új zuhanyfüggönyt!

Ez egyáltalán nem nagy tétel, mégis óriási változást hozhat a fürdőszobád kinézetében. Itt is rengeteg a lehetőség: vajon áttetszőt, mintásat, vagy esetleg hófehéret akasztanál a kád elé? Jó, ha a mögötte lévő csempesorok színével passzol, vagy épp izgalmas kontrasztot alkot.

  1. Helyezz el néhány tárolót is a fürdőben!

Ez jó alkalom arra, hogy a polcra dobált flakonok és üvegcsék is új helyet találjanak maguknak. Egy trendi fonott tárolókosár-szettben például a típusuk szerint csoportosíthatod a tisztasági szereket, piperekellékeket, és minden egyebet, amit a fürdőszobában tárolsz. Válassz mutatós, neutrális darabokat, amelyek minden évszakhoz illenek!

- bdpst24.hu

Check Also

A JÓ KRUPIÉ A LEGVÁRATLANABB HELYZETEKBEN IS FELTALÁLJA MAGÁT

Harmadik alkalommal rendeztek krupiébajnokságot a Las Vegas Casino Atlantisban, a hazai megmérettetés győztese Csakmag Martin lett, az …