Különleges, új társasházzal gazdagodik Budapest X. kerülete

  • A Balance Garden kiváló elhelyezkedésű, harmonikus családi otthonokat kínál majd

Nemrégiben megkezdődtek a Bayer Construct vállalatcsoport kivitelezésében megvalósuló, egyedi kialakítású, 298 lakásos Balance Garden lakópark építési munkálatai. A Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos csendes mellékutcában épülő, egyedi kialakítású, három lépcsőházas társasház 7 emeletes lesz. A Bayer Property fejlesztésében megvalósuló otthonos lakásokra márciustól regisztrálhatnak az érdeklődők, és előreláthatólag 2023 III. negyedévében vehetik majd át őket.

Új társasház épül Budapest X. kerületében, a Népliget szomszédságában. A Balance Garden lakópark csendes, nyugodt környezetet kínál a majdani tulajdonosoknak, lakóknak. Ugyanakkor a remek elhelyezkedésnek és kiemelkedő közlekedési infrastruktúrának köszönhetően a környékről könnyedén és gyorsan elérhető a belváros. A társasház kivitelezési munkálatait a több évtizedes építőipari és kivitelezői tapasztalattal rendelkező, az ágazati rangsorban TOP 50-es piaci szereplő, a Bayer Construct vállalatcsoport végzi, ami kiemelt biztonságot jelent a vásárlóknak.

A lakópark építészeti különlegessége, hogy a földszinti egység három különböző építményből áll majd, melyek az első és a második emelet találkozásánál összeépülnek, azt követően pedig a harmadik szint után újból szétválnak, három toronyban végződve. Az egyedülálló kialakítás lehetővé teszi, hogy a harmadik emelet átkötő elemein két tetőkert kerüljön kialakításra.

A társasház mind a 298 lakása rendelkezik majd erkéllyel, terasszal vagy a földszinti lakások esetében közvetlen kertkapcsolattal. Az otthonokat modern klímaberendezéssel szerelik fel. Az ingatlan belső kertrészén belül fenntartható, többszintes zöldkörnyezet biztosít majd lehetőséget szabadidős kikapcsolódásra, sportolásra és pihenésre.

A hagyományostól eltérően a társasház mindhárom lépcsőházában lifttel ellátott, elegáns és tágas előcsarnokok kerülnek kialakításra.

A Balance Garden minden lakásához egyéni parkolóhelyet biztosít. A parkolást egy felszíni 42 férőhelyes parkoló, illetve egy 257 beállási lehetőséggel ellátott mélygarázs teszi lehetővé. A fenntarthatóság jegyében 30 parkolóhely kialakítása e-töltő állomás kiépítésére is lehetőséget nyújt. A társasház a tömegközlekedést választók számára is ideális, az M3-as metróvonal, illetve több, sétatávolságra található villamos- és buszjárat is könnyedén elérhető.

A Balance Garden harmonikusan illeszkedik a társasház fejlesztését végző Bayer Property portfóliójába. A vállalat legutóbbi projektje, a XI. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Bikás park mellett épülő VABA Apartments nemrégiben került átadásra, az első lakók már be is költöztek. A minden igényt kielégítő, modern, exkluzív lakásokra óriási volt az érdeklődés, a közel 200 lakás 99%-át ugyanis már el is adták.

A Balance Garden építési munkálatai az ütemtervnek megfelelően haladnak. Az otthonokat új lakóik 2023 III. negyedévében vehetik majd át. Az érdeklődők előtt azonban márciustól nyitott a lehetőség az értékesítési előregisztrációra, ami az ingatlanárakat jelentősen befolyásoló alapanyagárak növekedése miatt komoly megtakarítást is eredményezhet a most lakást vásárlóknak.

Érdeklődni a Bayer Property weboldal Balance Garden aloldalán lehet.

- bdpst24.hu

Check Also

Magyarországot képviseli és a győzelemre készül Válint Bence az idei Ferrari Challenge kupasorozatban

Fotókredit: Ferrari Budapest / Petr Michalek A tavalyi félszezon és az akkor bravúrral elért összetettbeli …