Judy megmutatja ritkán látott öccsét

Világéletükben nagyon jó testvérek voltak Judyék. Az énekesnő öccse is zenész, és ahogy gyerekkorukban, úgy most is úgy érzi a Groovehouse sztárja, hogy muszáj vigyáznia Tibire. Régen akkor dorgálta meg, amikor úgy gondolta, hogy alkoholt iszik, most pedig a fogyásban nyújt neki segítséget.

Ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt Judy testvére, Kis Tibor, pedig ő is főállású zenész. Tibi most kivételt tett, és közös fotózásra vállalkozott testvérével, aki bomba formában van, hiszen nemrég 10 kilótól szabadult meg egy tudományos formula segítségével.

„Rengeteg közös sztorink van, imádom ezeket. Emlékszem, gyerekkorunkban hányszor volt olyan, hogy Tibi gyűjtögette a kis pénzét, aztán karácsony előtt jöttem én, és rádumáltam, hogy inkább költsük el mindet ajándékokra. Megtanítottam viszont néptáncolni, mivel én 8 évig jártam. A másik kedvenc történetünk, amikor nyaralni voltunk, és láttam, hogy Tibi ül a bárpultnál, amit én alig értem fel, mert olyan alacsony voltam, és alkoholhoz hasonló színű dolgot iszik. Odarohantam, és jól leteremtettem. Azonnal elkezdett magyarázkodni, de csak akkor hittem el, hogy gyömbért iszik, amikor megkóstoltam” – kezdte nevetve Judy – „Azóta is ilyen vagyok vele, aggódó, féltő, és segítek, amiben csak kell. Legutóbb például a fogyáshoz kérte a segítségemet. Anyukánktól örököltük a hajlamot, mindkettőnknek sokat volt baja a kilókkal. Nemrég azonban én pontot tettem az évek óta tartó jojó végére, hiszen az interneten találtam egy módszert, egy tudományos formulát, amely egy vákuum rostot és egy különleges kaktuszfélét is tartalmaz, így koplalás nélkül 10 kilótól szabadultam meg. A szervezetem, mint egy kemence, plusz mozgás nélkül égette el a zsírokat, újra jók rám a fiatalkori fellépőruháim” – magyarázta Judy, akitől öccse vette át a szót.

„Eléggé fordítva élek, mivel én is hivatásos zenész vagyok. Sokszor éjjel vagyunk úton, így olyankor eszem, azt, amit mondjuk egy benzinkúton kapni lehet. Ráadásul férfiként nem is voltam soha túl tudatos az étkezés terén. Mióta az eszemet tudom, Judit azóta – kis túlzással – folyamatosan fogyókúrázik, így egyértelmű volt, hogy hozzá fordulok segítségért, hiszen a mostani átváltozása igencsak jól sikerült. Segített is, nálunk ő a fogyásszakértő a családban” – árulta el Tibor, akinek 10 kilót sikerült is leadnia nővére tanácsaival. Tibi, amint ez látszik is, nagyon ad Judy szavára, ennek ellenére folyamatosan ugratják egymást.

„Öt év korkülönbség van köztünk, ami nem sok. Mindig is „szívtuk egymás vérét”, egy ideig Judit volt fölényben, de aztán hamar fordult a kocka. Ugyan ő az idősebb, de sokan azt hiszik, hogy a bátyja vagyok” – tette hozzá Tibor.

- bdpst24.hu

Check Also

Legyél részese a Sziget körforgásának!

Akit érdekel a koncertek és fesztiválok világa, kíváncsi, hogy néz ki a Sziget már a …