A Galaxy S22 Ultrával mutatkozik be Millie Bobby Brown inspiráló fejlődéstörténete

A Samsunggal közös alkotással mutatkozik be íróként és rendezőként Millie Bobby Brown. A színésznő régi álma vált valóra, amikor a Galaxy S22 Ultrával elkészíthette első rövidfilmjét. Millie egy igazán személyes és felemelő történetet mesél el a kitartásról, a személyes fejlődésről és az önismeretről, mindezt a Samsung eddigi legjobb kamerájával rendelkező csúcsmobillal. 

Az előzetes március 8-i megjelenését követően a teljes film 2022. március 22-én mutatkozik be. Millie története különleges, de megjelennek benne olyan érzések, mint például az önképzavar, az önbizalomhiány vagy az ebből adódó szorongás, amelyekkel számos ember küzd meg nap mint nap.   

https://www.youtube.com/watch?v=cezCGj49U7Q

 

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Millie a Galaxy csapat tagja és hogy megosztotta velünk a történetét és az érzéseit, amelyek sokak számára lehetnek ismerősek. Alig várjuk, hogy a szélesebb közönség is láthassa, mit tartogat Millie első rendezése a számukra – mondta el Stephanie Choi, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának marketingvezetője. – Örülünk, hogy a Galaxy S22 Ultra MI alapú kamerájával segíthettünk megvalósítani az elképzeléseit. Reméljük, Millie más fiatalokat is arra inspirál majd, hogy megosszák a történetüket és hallassák a hangjukat, ami a megfelelő eszközökkel most könnyebb, mint valaha.”

„Mindig is arra vágytam, hogy a rendezői székben ülhessek – mondta Millie Bobby Brown – Hálás vagyok a Samsungnak a lehetőségért, hogy valóra válthatom az álmomat. Felkértek, hogy vállaljam ezt a kihívást, és valósítsam meg az elképzeléseimet. A Galaxy S22 Ultra használata nagyon izgalmas volt, a videó minősége és a rögzítési lehetőségek tárháza is megkönnyítette a dolgomat. Ez a rövidfilm egy mélyen személyes történetet mesél el, de egyben üzenetet is küld a többi fiatal lánynak. Remélem, ez a történet arra bátorítja majd őket, hogy kifejezzék a gondolataikat és megvalósítsák az álmaikat.”

Millie az összes videót a Samsung valaha volt legnagyobb pixelérzékelőjű okostelefonjával, a Galaxy S22 Ultrával készítette. A készülék kameralencséi több fényt és adatot rögzítenek, így a felvételek legapróbb részleteit is mindig megragadják. A Galaxy S22 Ultra továbbfejlesztett Super Clear Glass lencséjével a film elején láthatókhoz hasonló, gyengébb fényviszonyok mellett készített felvételek is letisztultak, élesek, és csillogásmentesek. A felhasználók a kreativitásukat szabadjára engedve hihetetlen felvételeket készíthetnek.

A teljes film már megtekinthető a Samsung YouTube-csatornáján és Millie Bobby Brown Instagram-fiókján, a @milliebobbybrown oldalon.

A Galaxy S22 Ultra okostelefonról további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s22-ultra/ weboldalon érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

TEST ÉS KÉTELY, búcsú a A kétely felfüggesztése c. kiállítástól

2024. április 28-án lesz utoljára lehetőség a Néprajzi Múzeum A kétely felfüggesztése c. kiállításának megtekintésére. …