Hol a te békéd? – 430.000 Ft adomány gyűlt össze

  • az ügynökségi összefogásban készült béke tematikájú alkotásokra

Közel félmillió forint pénzadományt sikerült összegyűjtenie annak a 14 magyarországi ügynökségnek és művésznek, akik a szűkös határidő ellenére csatlakoztak a háború menekültjei számára meghirdetett jótékonysági aukcióhoz. 13 alkotás kelt el az árverésen, amelyekért összesen 16 fő szállt versenybe. A befolyó összeget közvetlenül a menekülteket segítő Magyar Máltai Szeretetszolgálat kapta meg.

14 ügynökség és művész összefogásával zajlott 2022. március 16. és 18. között az Ukrajnából menekülő embertársainkat támogató szolidaritási online árverés. A Salt Communications Facebook oldalán lehetett licitálni, amelyre a résztvevő alkotók 1-1 darab grafikát ajánlottak fel a megadott témában. A Salt Communicatons Kft. által indított közös jótékonysági akcióhoz Benedek Levente alkotó, a DEDU Digital Education Kft., az Emerald PR Kft., az eSCom Kommunikációs Ügynökség, a Grafcom Media Kft., a GreenRoom Kft., a Hype&Hyper, a Publicis Groupe Hungary, Szabo Christina alkotó, a Tangram-Budapest Studio Bt., az Uniomedia x mgmuszka, a V.M. Komm Kft. és a VMLY&R Hungary Kft csatlakozott.

A béke tematikájú kreatív munkák aukciójából befolyt 430.000 forintot a licitálók közvetlenül a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számlájára utalták el. A legmagasabb összeggel licitálók a befizetés után nyomtatott formában kapják meg az elkészített grafikát, kiegészítve egy elismervénnyel, amelyet a felajánlók fognak postán kézbesíteni.Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a kezdeményezésben, és ezzel támogatta a Magyar Máltai Szeretetszolgálat háborús menekülteket segítő munkáját!

- bdpst24.hu

Check Also

Kádár-kocka-kiállítás a Skanzenben

A KOCKAHÁZ. LAKÓHÁZ, ÉLETFORMA ÉS ANNAK REPREZENTÁCIÓJA A KÁDÁR-KORBAN címmel nyílt kiállítás június 21-én a …