A South Park hatalmas koncerttel ünnepli 25. évfordulóját

Az itthon is közkedvelt South Park bombasztikus koncerttel ünnepli meg a szókimondó sorozat 25. születésnapját a coloradói Red Rocksban. A koncertre az alkotók, Trey Parker és Matt Stone, valamint a Primus és Ween formáció közreműködésével augusztus 10-én kerül sor. A nagyszájú örök negyedikesek történetében már a kezdetektől fontos szerepet játszik a zene, ezért a rajongók legnagyobb örömére felcsendülnek majd a legikonikusabb dalok is.

25 éve már, hogy útnak indult a legendás South Park című sorozat – a jeles jubileum alkalmából tartott koncert pedig igazán nagyszabásúnak ígérkezik. Ehhez hozzátesz a helyszínválasztás is: az eseménynek otthont adó Red Rock híres arról, hogy csak a legnagyobb sztárok és legendák léphetnek fel színpadán. Úgy néz ki, a The Beatles, a U2, a Radiohead és az R.E.M. után a South Park is beírja magát a történelemkönyvekbe ezzel a húzással, hiszen a Primus és Ween duóval közösen ad kihagyhatatlan koncertet, melyen a rajongók kedvenc sorozatuk dallamaira bulizhatnak. A jegyeket a www.SouthParkatRedRocks.com oldalon keresztül lehet megvásárolni.

A koncert egy újabb jó hír a South Park háza táján. Nemrég az alkotók, Trey Parker és Matt Stone megállapodást kötöttek, amely a sorozat 2027-ig történő meghosszabbítását szavatolja a Comedy Centralon. A járványügyi és oltásügyi epizódok sikere nyomán a szerződés magába foglal még 14 eredeti, kizárólag a Paramount+ számára készült különkiadást is.

- bdpst24.hu

Check Also

Régiók Kincsei – hazai finomságok a SPAR polcain 

Hazai kistermelők piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a Régiók Kincsei programjával, amelynek keretében már …