Hol a te békéd? – március 16-tól indul a licit az ügynökségi összefogásban készült béke tematikájú alkotásokra

Több magyarországi ügynökség és művész is csatlakozott a háború menekültjei számára meghirdetett jótékonysági aukcióhoz: a résztvevő ügynökségek egyenként 1-1 darab, béke tematikájú munkát, grafikát ajánlottak fel, amelyekre március 16-tól lehet licitálni a Salt Communications Facebook oldalán. A befolyó összeget közvetlenül a menekülteket segítő Magyar Máltai Szeretetszolgálat kapja.

14 ügynökség és művész összefogásával zajlik 2022. március 16. és 18. között az Ukrajnából menekülő embertársainkat támogató szolidaritási online árverés. A közös jótékonysági akcióhoz csatlakozott Benedek Levente alkotó, a DEDU Digital Education Kft., az Emerald PR Kft., az eSCom Kommunikációs Ügynökség, a Grafcom Media Kft., a GreenRoom Kft., a Hyper&Hyper, a Publicis Groupe Hungary, a Salt Communications Kft., Szabo Christina alkotó, a Tangram-Budapest Studio Bt., az Uniomedia x mgmuszka, a V.M. Komm Kft. és a VMLY&R Hungary Kft. Nehezített terepen zajlott a grafikák elkészítése, hiszen ez egy sűrű időszak az ügynökségek életében is, terhelve a szomszédban zajló eseményekkel, amelyek kihatása érezhető a mindennapi munkavégzésben, a határidő azonban szűkös volt, de mindenki egyetértett abban, hogy most van leginkább szükség a segítségre, és a határterületen segítő szeretetszolgálatok visszajelzései szerint leginkább a pénzbeli adományokra.

Az online licitálásra 2022. március 16-tól a Salt Communications Facebook oldalán van lehetőség. 

A béke tematikájú kreatív munkák aukciójából befolyt összeget a licitálók közvetlenül a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számlájára utalják majd el. A legmagasabb összeggel licitálók a befizetés után nyomtatott formában kapják meg az elkészített grafikát, kiegészítve egy elismervénnyel, amelyet a felajánlók fognak postán kézbesíteni.

Fogjunk össze egy jó ügy érdekében! Köszönjük, ha licitálnak a magyarországi ügynökségek által készített kreatívokra, hogy együtt tehessünk az ukrajnai menekültek megsegítéséért!

- bdpst24.hu

Check Also

Mitől lesz WOW érzésünk egy étteremben?

Az Év Étterme Díjátadó gálán a Dining Guide, hazánk legrégebbi gasztronómiai platformja minden évben a …