Magyar vásárlók számára kínál spanyol tengerparti lakásokat a Cordia 

Luxuskategóriás lakóingatlan-projekttel bővítette kínálatát Magyarország vezető lakásfejlesztője: a Cordia új helyszínen, a népszerű spanyolországi üdülőhelyen, Fuengirola városában kínál otthonokat, amelyek immár a hazai vásárlók számára is elérhetők.

Magyarország vezető lakásfejlesztője, a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia hazánkban is elindította azoknak a felsőkategóriás otthonoknak az értékesítését, amelyek a Futureal-csoporthoz tartozó vállalat első spanyolországi projektjében, a Costa del Sol népszerű üdülővárosában, Fuengirolában épülnek meg. A Jade Tower elnevezésű fejlesztés magyarországi vásárlói így a Cordia hazai értékesítőinek közreműködésével könnyen és kényelmesen választhatják ki a számukra legmegfelelőbb, tengerre panorámás ingatlant, de segítséget kaphatnak a helyi ügyintézésben is.

A spanyol Riviéraként is ismert Costa del Sol évtizedek óta kedvelt nemzetközi turisztikai célpontnak számít, ami nem is csoda, hiszen a napsütéses napok száma évente 320, az átlaghőmérséklet pedig eléri 23 °C-t. A kivételes klíma mellett a környék további nagy előnye a könnyű megközelíthetőség. Malaga kikötőjébe nap mint nap látogatók ezreit hozzák a tengerjáró turistahajók, a Pablo Picasso nemzetközi repülőtérre pedig milliók érkeznek a világ minden tájáról, így Magyarországról is, ahonnan közvetlen légijárattal kevesebb mint 4 óra az út. A reptérről Fuengirola autóval 20 perc alatt elérhető, de jó alternatíva a nagysebességű vasút is, hiszen a vonatok a városközpontba érkeznek, mindössze 8 percnyi sétára a Jade Towertől.

A Cordia különleges fejlesztése Fuengirola tengerparti sávjának egyik utolsó szabad telkén valósul meg, alig 100 méterre a Földközi-tengertől. Az épületkomplexum 116 csúcsszínvonalú, egy-, két- és háromszobás lakásból, illetve penthouse apartmanból áll, amelyekhez tágas teraszok, a földszinten pedig saját használatú kertek tartoznak. A lakások vételára tartalmazza a tárolóhelyiség és a teremgarázshely árát is.

„Nagyon örülünk annak, hogy a Jade Towerrel egy kiemelkedő lehetőséget kínálhatunk fel a magyarországi ügyfeleink számára. Ez a projekt számunkra igen fontos mérföldkövet, az igényes hazai vásárlók számára pedig kiváló lehetőséget jelent, hiszen a Jade Tower lakásai értékálló befektetésnek számítanak, illetve a piaci átlagot meghaladó, kényelmesen elérhető, biztos bérletidíj-hozamot nyújtanak” – mondta Földi Tibor, a Cordia International igazgatóságának elnöke.

A Jade Tower igazán egyedi életstílust és luxuskörülményeket kínál Fuengirola városában. A modern és tudatosan megtervezett otthonok kiválóan illeszkednek a környezetükbe, építésük során pedig a legmagasabb minőségű anyagokat és berendezéseket használták fel. A luxusszínvonalú életstílus koncepciójával összhangban a Jade Tower számos első osztályú szolgáltatást és funkciót kínál, így például egy spa-részleget, edzőtermet, beltéri és kültéri medencéket is felölelő exkluzív egészségklub is a lakók kényelmét szolgálja.

Szintén ez az első olyan fejlesztés a városban, amely közösségi irodatereket és saját gasztrobárt is kínál, így az ingatlantulajdonosok helyben, kényelmesen intézhetik üzleti ügyeiket, vagy vendégül láthatják családtagjaikat és partnereiket. Ez nem minden, hiszen a Jade Tower saját, hangszigetelt, nagyméretű vetítővászonnal, térhangzású hangrendszerrel és kényelmes moziszékekkel felszerelt moziterme is a lakók rendelkezésre áll.

A Jade Tower mindezen túl egy olyan fenntartható, rendkívül energiahatékony épületkomplexum is, amely a világ vezető fenntarthatósági értékelési metódusa, a BREEAM standardjeinek megfelelve épül fel. A fejlesztés kortárs dizájnja úttörő szerepet kapott a BIM (Building Information Modeling) módszertan alkalmazásában, amely többek között az épület fenntartási és jövőbeli karbantartási költségeinek optimalizálását garantálja. Mindemellett – az innováció és a technológia iránti elkötelezettség jegyében – a Jade Tower saját okostelefon-alkalmazással is rendelkezik majd, amely lehetővé teszi a lakók számára, hogy a komplexum által kínált összes szolgáltatást igénybe vegyék. 

- bdpst24.hu

Check Also

Ünnepélyes alapkőletétellel vette kezdetét a sátoraljaújhelyi Continental Dohányipari Csoport ingatlanfejlesztési beruházása

Új, három csarnok felépítését, gépbeszerzéseket és energetikai korszerűsítést is magában foglaló, mintegy 16,5 milliárd forint …