Adománygyűjtő pontot nyit a Vígszínház a Ditrói Mór utcában

A Vígszínház a Nyugati pályaudvaron humanitárius tevékenységet végző Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve március 9-én adománygyűjtő pontot nyitott a színház mellett, a Ditrói Mór utca 3. szám alatt lévő külső helyiségében. A hétköznapokon 15 és 19 óra között nyitva lévő gyűjtőpontra kisméretű higiéniás termékeket, tisztítószereket, tartós élelmiszereket, vitaminokat és takarókat várnak. 

A Vígszínház szolidaritását fejezi ki a háborús helyzet miatt bajban lévő embertársaink iránt. A színház Ditrói Mór utca 3. szám alatt lévő külső adománygyűjtő pontjának célja, hogy segítse és tehermentesítse a Vígszínház vonzáskörzetében, a Nyugati pályaudvaron működő segélyszervezetek munkáját. A hétköznapokon 15 és 19 óra között nyitva lévő átvevőpontra kizárólag kisméretű, higiéniás termékeket (tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, babaápoló szerek, kézfertőtlenítő), tisztítószereket, tartós élelmiszereket (konzervek, sós és édes készítmények, csecsemők és kisgyermekek által azonnal fogyasztható termékek, instant ételek), vitaminokat és takarókat várnak. A gyűjtőpont az ünnepi hétvége miatt március 9. és 11., valamint március 16. és 18. között lesz nyitva. Az adományokat csak a megjelölt időszakban és helyszínen tudják fogadni.

Emellett a Vígszínház, Csehov Sirály című színművének március 10-i előadásából származó teljes jegybevételét a Magyar Ökumenikus segélyszervezet számára ajánlja fel, hogy segítséget tudjanak nyújtani a krízishelyzetben lévők számára és a rászorulóknak. 

Előre is köszönjük mindenkinek a segítséget és az együttműködést!

Anton Pavlovics Csehov: Sirály

2022. március 10., Vígszínház

http://vigszinhaz.hu/program.php?mid=05yrGF5a1Qfr58VhKER4xn&eventid=713564 

- bdpst24.hu

Check Also

Új kiállítás és új műtárgy az Iparművészeti Múzeumban

A Múzeumok Éjszakájára több éve új kiállítással készül az Iparművészeti Múzeum, az idei évre a …