Összefog Szeged: háborús menekültek számára folytatódik az étel, gyógyszer, ruha gyűjtés

A polgári lakosság számára értelmetlen háború soha nem látott összefogásra hívta a jóérzésű magánszemélyeket, cégeket, közösségeket. Egy takaróval, konzervvel, vagy törölközővel is segíteni tudja bárki a Mátrix Közhasznú Alapítvánnyal a szenvedőket. A kilátástalan helyzetű háborús menekültek számára a lagapróbb támogatás is életmentő. Szeged mindig is az összefogástól volt sikeres, ez most sincs másként.

Rácz Anett alapítványi elnök az emberek segítségét kéri: iskolák, cégek, magánszemélyek, civilek, politikusok, szegények, gazdagok mind fogjunk össze, segítsünk közösen megtölteni a következő háborús menekültek számára készülő segélyszállítmányt minden földi jóval! Jelmondatunk nem hiába az, hogy „Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek!” – mindenkinek hála az összefogásért!

Mikor? Hova?
Centerke Adományozó Központ
Adomány leadás: kedd és péntek 10-16 óra között
Cím: Szeged, Tisza Lajos krt 12. (Dózsa utca sarok)
Web: www.centerke.hu

A háború okozta veszélyhelyzetben a következő adományokkal tud segíteni:
– tisztálkodó szerek, szappan, tusfürdő, női dolgok,
– wc papír, zsebkendő, törlőkendő, babatörlő kendő,
– pokróc, törölköző, esőkabát, esernyő,
– kötszer, gyógyszer (pl. recept nélküli fájdalom csillapító)
– meleg – jó ruházat,
– konzerv, tartós élelem,
– kisüveges üdítők – ásványvíz,
– tea és kávé, cukor, tej, ez az azonnali ellátásban segít
– ropi és keksz, nápolyi,
– kakaós tej gyerekeknek, kicsi szívószálas üdítők,

Így is segítheti a jótékonysági akció sikerét:

  1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

  2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

  3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

- bdpst24.hu

Check Also

Saját villamosenergiát termel a Magyar Suzuki

Átadták az esztergomi gyár területén az új napelemparkot Helyben előállított villamosenergia segíti a Magyar Suzuki …