Németh Kristóf a mai napig úgy érzi, édesapja az élete része

  • A színész számára feldolgozhatatlan édesapja halál. Úgy érzi, hogy az életében ő volt az a biztos bástya, aki mindig mellette állt és mindig, mindenre tudta a választ.

Rendkívül szép emlékeket őriz édesapjáról Németh Kristóf, akinek mai napig fájdalmas emlék édesapja elvesztése. „A mai napig feldolgozhatatlan édesapám hiánya. Úgy érzem, hogy ő volt az az ember, aki mindig, mindenre tudta a választ, aki mindig ott volt mellettem bástyaként. A nagyobbik fiamat, Lőrincet még a kezébe foghatta, majd rá pár hónapra, 89 éves korában eltávozott. Szép életet élt, 88 éves koráig szellemileg és fizikailag is aktívan, jó egészségben élte az életét” – mondta a 95.8 Sláger FM-en a színész, aki úgy érzi édesapja a mai napig vele van. „Kézzel foghatóan nincs itt, de én úgy érzem, hogy mindig velem van. Talán azért is érzem így, mert – végakaratának megfelelően – a hamvait egy olyan helyen szórtuk szét, a Kis-Svábhegy tetején, amely ikonikus hely a családunk története szempontjából. Tényleg azt érzem, hogy mindig itt, velem van” – árulta el a színész, akinek édesanyjával is szoros a köteléke. „Bár a családommal Szentendrére költöztünk és felajánlottuk, hogy anyukám is költözzön oda, ő nem szeretett volna elköltözni. Jobban érezte magát abban a közegben, ahol eddig is élt. Olyannyira ide kötnek minket az emlékek Budapestre, hogy pár havonta előfordul, – főleg ha éjjel jövök vidékről – hogy már nem megyek haza Szentendrére, hanem itt, édesanyámnál alszom. Ő ezt azzal „hálálta” meg, hogy a kamaszkori szobámat visszarendezte eredeti állapotába.

Ugyanazok a bútorok, könyvek fogadnak, ha itt alszom. Számomra ez fantasztikusan megható, jó felidézni, hogy itt nőttem fel, hogy itt voltunk egy család, látni édesanyám és édesapám tárgyait a lakásban…nekem szívmelengető ez a nosztalgiázás” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Németh Kristóf. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/5CFFRR0UoHRjABH5RULxmX linken érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

itthon a magánegészségügy és az IT-szektor a legerősebb

Vonzó célpont a régió az M&A befektetők körében 2023-ban a globális M&A aktivitás csökkenése mellett Közép- …