El a kezekkel! Érintés nélkül léphet szintet az arcápolási rutinod!

  • A FOREO 100%-ban baktériummentes arctisztító rutin bevezetésével 100%-ban reformálja meg a higiéniáról való gondolkodásmódunkat –

Lassan, de biztosan legyőzzük a világjárványt, de a vírusnak “köszönhetően” megváltoztak a tisztálkodási szokásaink is; megtanultuk, hogy nem érinthetjük meg az arcunkat napközben, mivel az orrunk, a szemünk és a szánk érintésével ajtót nyitunk a baktériumoknak is. A svéd beauty-tech cég, a FOREO arra hívja fel a figyelmet, hogy az egyszerű, kézzel történő arcmosással is számos káros kórokozót juttatunk a bőrre, és a tisztítás így meglehetősen hatástalan marad.

A kezünkön 3200 különböző baktérium található, köztük jó néhány felelős betegségekért és fertőzésekért is. Egy bacilus akár 8 milliószor is replikálhatja magát, egyetlen nap alatt. Tudjuk azt is, hogy a kórokozók közel 80%-át a kezünkről terjesztjük tovább, ezért a FOREO arra buzdít, hogy változtassunk a tisztálkodási rutinunkon, és fektessünk be egy jó minőségű arctisztító készülékbe, ezzel csökkentve a fertőzés veszélyét. 

„A FOREO ikonikus, eredeti LUNA arctisztító készülékei szónikus működésüknek köszönhetően mélyrehatóan, de mégis gyengéden tisztítják a bőrt, amire a hagyományos, kézi arcmosás nem alkalmas, ráadásul még egy finom masszázst élvezhetünk a rutin közben. Ez nem azt jelenti, hogy ha kézzel mossuk az arcunkat, az káros az egészségünkre, de ha nem megfelelően mossuk, további szennyeződéseket, vegyszereket és olajokat viszünk fel a bőrre.” – magyarázza Boris Trupcevic, a FOREO vezérigazgatója. „Ami azonban igazán egyedivé és versenytársaihoz képest páratlanná teszi LUNA termékcsaládot, az az ultra-higiénikus szilikon borítás. A szilikon antibakteriális, ami azt jelenti, hogy nem hordoz kórokozókat, így gyakorlatilag lehetetlenné teszi a baktériumok felvitelét, és ezért egy LUNA-val történő arctisztítás nemcsak a leghatékonyabb arcmosási módszer, hanem a legbiztonságosabb is.”

Mélytisztítás és gyengéd hámlasztás

A LUNA készülékre jellemző szónikus pulzálás „T-Sonic” néven ismert, ahol „T” betű a transzdermálist jelenti. A sörték egyszerre tisztítják és masszírozzák a bőrt: miközben serkentik a vérkeringést, és fokozzák a bőr alatti egészséges vérellátást, eltávolítják a pórusokban rekedt szennyeződéseket – amit a kezeinkkel nem tudnánk mosakodás közben. 

A gyengéd hámlasztás alap egy jó bőrápolási rutinban, de ha arcunk puha, finom bőréről van szó, akkor nem szabad túlzásba vinni a radírozást. A FOREO LUNA készülékei puha szilikon sörtékkel ellátva gondoskodnak arról, hogy gyengéd, mégis mélytisztítást érjünk el, ellentétben a hagyományos, kézzel történő bőrradírozással. A LUNA készülékek csak az elhalt hámsejteket, szennyeződéseket és a felhalmozódott méreganyagokat távolítják el a bőrről, akár 99,5%-os hatékonysággal.

Fokozódik a keringés…

A gyengéd T-Sonic masszírozásról kimutatták, hogy akár 450%-kal javítja a véráramlást. Ez azért előnyös, mert a megnövekedett mikrocirkuláció oxigént és tápanyagokat juttat a bőr felszínére, ami egészséges bőrt és ragyogó arcszínt eredményez. A felhasználók 98%-a számolt be arról, hogy bőre világosabb, ragyogóbb és egészségesebb lett használatával. Ezzel ellentétben, ha a kezünkkel nem megfelelően masszírozzuk az arcunkat, akkor a bőrt is “lenyúzhatjuk” róla, ezzel gyorsíthatjuk a bőr öregedési folyamatait, vagy akár a körmeinkkel fel is sérthetjük a finom arcbőrt.  

Pórusok, vigyázat!

Sokan küzdenek a kitágult pórusokkal nemtől, kortól függetlenül, azonban helyes használat esetén egy LUNA készülék megoldást jelenthet erre a problémára is, és sokak számára önbizalom-erősítő is lehet. A FOREO LUNA termékcsaládja bizonyítottan csökkenti a pórusok megjelenését azáltal, hogy fokozza az elasztin-, és kollagéntermelést, a felhasználók 98%-a pedig azt tapasztalta, hogy bőre simább és puhább tapintású lett – ezt csak ez a kis kütyü tudja, a kezeink sajnos nem… 

Krémmel együtt nyerő páros

A kiváló minőségű szilikon arckefe bőrápolóként is működhet. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, így biztosítva a bőrápoló hatóanyagok mélyebb felszívódását és maximalizálja az arcápoló szérumok és hidratálók hatékonyságát. Ezenkívül a LUNA bevethető a sminkelés előtti bőr előkészítésére, hogy a “make-up” tökéletes mutasson az arcunkon.

Fektessünk a szépségbe!

A FOREO nemcsak a bőrápolásról, hanem a pénzről alkotott gondolkodásunkat is megváltoztatta; milliók tapasztalták meg, hogy nagyszerű és hosszú távú befektetésnek bizonyul egy FOREO készülékbe invesztálni, pláne azért, mert a FOREO termékek még 8 év használat után is hibátlanul működnek, akkumulátor-üzemidejük páratlan és még mindig újszerű állapotban vannak. A hosszú élettartam, a hatékonyság és a biztonság különbözteti meg a FOREO eredeti LUNA termékcsaládját, a világ első szónikus szilikon arckeféjét a több száz egyéb és hamisított terméktől.

Meggyőztünk? A forradalmi LUNA termékcsalád szinte minden tagját most szuper kedvezményesen, 20%-kal alacsonyabb áron vásárolhatod meg a Notino.hu oldalán! 

- bdpst24.hu

Check Also

Öt tipp a Resideo-tól, hogy kevesebb vizet használjunk

A fejlett világban élők gyakran természetesnek veszik a vízhez való hozzáférést, pedig a világ vízellátása …