Valentin-nap: Három ötlet az utolsó pillanatra a Google-tól

  • Magyarországon is sokan keresnek a szerelem ünnepére az azt megelőző napokon

Bár a szerelmesek napját egyre inkább ünnepeljük hazánkban is, a tél végi fáradtság idején könnyen előfordulhat, hogy éppen most jöttél rá: ma van Valentin-nap. A Google segítségül összegyűjtött néhány tippet az utolsó előtti pillanatra, hogy meglephesd azt, akit szeretsz. 

Már az előző héten elkezdődött a készülődés a Valentin-napra és ahogy mindig, idén is megugrottak az év legromantikusabb napjához kapcsolódó keresések a Google Keresőben. Az adatokból az is kiderül, hogy a tavalyi évhez hasonlóan az előző 7 nap legnépszerűbb, Magyarországról indított Valentin-nappal kapcsolatos keresései között az ajándék vezetett, de sokan filmötleteket, szálláshelyet, étterem javaslatokat kerestek – mindenki a szeretteire gondolva böngészi a Google keresőjét. 

A keresési trendek jól rámutatnak, sokak készülnek jóval előre a napra, amikor a szerelmet ünnepeljük, azonban annak, aki mégis elfelejtette volna, a Google néhány tippet állított össze az utolsó pillanatra.

Utazás a nappaliból

A Google Arts & Culture különleges összeállítást készített Valentin-napra, amelynek hála egy szórakoztató és tanulságos online kiállításon keresztül vehettek leckéket közösen a szerelemről, a Street View segítségével pedig virtuális utazáson vehettek részt a világ olyan romantikus helyeire, mint az Eiffel-torony, a Taj Mahal vagy a Sóhajok hídja. A Google Arts & Culture egy másik kiállításában sorra vehetitek a művészettörténelem leghíresebb csókjait, vagy akár azt is végigkövethetitek, hogyan változott a Valentin-napi üdvözlőkártyák története.

Üdvözlőkártya digitálisan

Ha pedig üdvözlőkártyák, a kiállítás jó inspiráció lehet egy saját digitális kártya elkészítéséhez a Google Slidesban. Ez egy kifejezetten hasznos lehetőség, ha a Valentin-napot éppen nem tudod együtt tölteni a szeretteddel. Egy olyan digitális diavetítés, amely tele van fényképekkel, videókkal és jegyzetekkel, nemcsak személyes ajándék, de könnyen és gyorsan összeállítható.

Játék közösen

Játékos hangulatban szeretitek tölteni az ünnepet? Egy személyre szabott kvíznél nincs is szórakoztatóbb. A Google Űrlapok segítségével könnyen elkészítheted saját kvízed és akár képeket is hozzáadhatsz. Ha pedig mind a ketten készítetek egymásnak egy kvízt, még szórakoztatóbb lesz a játék.

- bdpst24.hu

Check Also

GESZTI SIXTY DUPLA ARÉNA KONCERT

2025. január 25. (szombat), 20.00 – Papp László Budapest Sportaréna Második koncert: 2025. január 26. …