A DoubleTree by Hilton hotellánc hat új szállodával bővül Európában

  • Az új hoteleket Magyarországon, Olaszországban, Franciaországban, Romániában, Hollandiában és Németországban nyitják

Hilton (New York Stock Exchange: HLT) a mai napon megerősítette DoubleTree by Hilton hotelportfóliójának jelentős bővítését: hat új európai szállodát jelentett be Magyarországon, Olaszországban, Franciaországban, Romániában, Hollandiában és Németországban. Európában a DoubleTree a Hilton leggyorsabban növekvő teljes körű szolgáltatást nyújtó márkája a következő öt évben a régióban várhatóan megnyíló 37 szállodával együtt, amelyek a kontinensen jelenleg működő több mint 120 DoubleTree by Hilton hotelhez csatlakoznak majd.

Patrick Fitzgibbon, a Hilton európai, közel-keleti és afrikai régió (EMEA) fejlesztéseiért felelős vezető alelnöke elmondta: „2008-as európai megjelenése óta a DoubleTree by Hilton az európai kiemelkedő növekedés élvonalában van. A hotellánc jelenleg 19 országban működik, és a következő években további hét országban várható piacralépésük. A DoubleTree by Hilton márka kiválóan alkalmas arra, hogy a tulajdonosok átalakított ingatlanok iránti keresletének eleget tegyen, a DoubleTree by Hilton kiemelkedő globális hírneve, valamint hűséges ügyfélköre pedig vonzó fejlesztési lehetőséget kínál a márka számára. A Hilton Európában, a Közel-Keleten és Afrikában jelenleg 600 szállodát üzemeltet, amelyek közül 140 a DoubleTree by Hilton lánchoz tartozik.  A hat új szálloda stratégiai elhelyezkedésének köszönhetően megfelel a fogyasztói preferenciák és az üzleti igények növekedésének, közben pedig a Hilton számára új desztinációkra való belépést jelentenek.”

Shawn McAteer, a DoubleTree by Hilton globális márkavezetője elmondta: „A DoubleTree by Hilton erőteljes növekedése Európában, valamint a régió új úti céljai még több lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy a vendégeknek az elismert márkától már elvárt barátságos fogadtatást és vendégszeretetet nyújtsuk. A korszerű szálláshelyek, a legmodernebb konferencia- és rendezvényterek, a legapróbb részletekig megtervezett wellness-létesítmények és az egyedi étkezési élmények révén ezek az új szálláshelyek továbbra is jól példázzák a márka sikeres globális növekedési stratégiáját, valamint alaposan felkészültek arra, hogy a világ minden tájáról érkező üzleti és szabadidős utazókat fogadják.”

DoubleTree by Hilton Sittard – Hollandia

A 2021 decemberében újonnan megnyitott DoubleTree by Hilton Sittard a Black Label Hospitalityvel kötött franchise-megállapodás keretében működik. A történelmi épületben 90 szoba, egész napos étkezési lehetőséget kínáló francia étterem, fitneszközpont, tárgyaló- és rendezvénytermek, valamint az ingatlan egykori kápolnájában található kivételes Bar Bisco várja a vendégeket. A szálloda öt perc sétára található a város főbb látnivalóitól, köztük számos 16. és 17. századi épülettől, ugyanakkor rövid autóútra van Németországtól és Belgiumtól is. A DoubleTree by Hilton Sittard a Hilton első szállodája a holland Limburg tartományban, ahol a helyi, országos és nemzetközi utazók üzleti és szabadidős utazásai a Hilton számára egyedülálló üzleti lehetőséget jelentenek.

DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof – Németország

A Schweizerhof Hotel GmbH & Co. KG-vel kötött franchise megállapodás értelmében a DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof 2021 decemberében nyitotta meg kapuit, és a tervek szerint a tavasz és a nyár folyamán egy újabb tervezett beruházás valósul meg, amely a szálloda már most is irigylésre méltó szolgáltatásait tovább bővíti. A Hilton első szállodájaként Hannoverben, Alsó-Szászország fővárosában és a világ egyik vezető kiállítási városában a szálloda hozzájárul ahhoz, hogy a település évente több mint 60 nemzetközi és országos kiállításnak adjon otthont. A 200 szobás szálloda kiváló elhelyezkedésű, a hannoveri vasútállomás közvetlen közelében található, kevesebb mint egy kilométerre van Hannover bank- és bírósági negyedétől. Szolgáltatásai között bisztró étterem és bár, 880 négyzetméternyi rendezvényterem, valamint wellness és spa létesítmények szerepelnek.

DoubleTree by Hilton Lyon Eurexpo – Franciaország

A DoubleTree by Hilton Lyon Eurexpo a Hilton első DoubleTree szállodája Franciaországban. Lyonban, Franciaország harmadik legnagyobb városában, a Rhône és a Saône folyók találkozásánál fekszik. A 2022 januárjában megnyílt kortárs szálloda 141 vendégszobával, négy igény szerint változtatható rendezvényteremmel és fitneszközponttal várja vendégeit. A szálloda a több mint 200 vállalatnak otthont adó,  Saint-Priest-i Technológiai Parkban található, percekre van a lyoni Eurexpo kiállítási központtól, amely Franciaország második legnagyobb kiállítási helyszíne. A SARL Société de l´Hotel du Lac társasággal kötött franchise-megállapodás alapján működő szállodát a Solanet Gestion Hôtelière üzemelteti majd.

DoubleTree by Hilton Milan Malpensa Solbiate Olona – Olaszország

A várhatóan 2022 áprilisában nyíló DoubleTree by Hilton Milan Malpensa Solbiate Olona csatlakozik a hét másik, Olaszországban működő DoubleTree by Hilton szállodához. A 246 szobás szálloda a Hilton olaszországi partnerével, a GDF csoporttal kötött franchise-megállapodás keretében nyílik meg. A Malpensa repülőtér, Olaszország második legforgalmasabb repülőtere és a Malpensa Fiere kiállítási terület, amely 2019-ben több mint 250000 kiállítási látogatót fogadott, egyaránt 15 perces autóúttal, Milánó központja pedig 25 perces autóúttal érhető el. A szálloda hét rendezvénytermet magában foglaló kongresszusi központja a környező vállalkozások számára is találkozási lehetőségeket biztosít.

DoubleTree by Hilton Budapest Buda Hills Hotel and Residences – Magyarország

A DoubleTree by Hilton Budapest Buda Hills Hotel and Residences, a DoubleTree by Hilton első magyarországi szállodája a Pösingermajorban, a főváros egyik legjobb környékén fekszik. A város Közép-Európa egyik vezető pénzügyi és kulturális központja, és olyan UNESCO világörökségi helyszínek otthona, mint az Andrássy út és a Hősök tere. A lenyűgöző szálloda várhatóan 2023-ban nyitja meg kapuit, wellness- és spa-létesítményekkel, úszómedencével és rendezvényteremmel. A szálloda a Rupphegyi Kft-vel, egy magyar ingatlanfejlesztő és -kezelő céggel kötött franchise-megállapodás keretében valósul meg.

DoubleTree by Hilton Brasov City Centre – Románia

A DoubleTree by Hilton Brasov City Centre az első Hilton hotel Brassóban, amely gazdag középkori történelméről híres, és Bukarest után Románia második leglátogatottabb városában található. Az előkelő szálloda ideális helyen, Brassó belvárosának szívében helyezkedik majd el, és a szabadidős, illetve üzleti utazók számára egyaránt vonzó módon könnyen megközelíthető lesz a város hat ipari parkjából és a történelmi óvárosból is. A jelenlegi tervek szerint 2024-ben nyíló szállodában egy sky bar, egy külön bejáratú kaszinó, rendezvénytermek, valamint egy fitnesz- és wellnessközpont lesz. Az ingatlan a Hilton és a Crown Venus Residence Estate SRL közötti menedzsment-megállapodás keretében fog működni.

Mindegyik szálláshely vendégei igénybe vehetik majd majd a díjnyertes Hilton Honors hűségprogram kedvezményeit, amelyek lehetővé teszik a több mint 123 millió, közvetlenül a Hiltonnál foglaló tag számára, hogy azonnali jutalmakhoz és előnyökhöz jussanak, például érintés nélküli bejelentkezés szobaválasztással, exkluzív tagsági kedvezményekhez, valamint digitális kulcshoz és az internetre csatlakoztatott szobához.

2008-as európai bevezetése óta a Hilton folyamatosan bővítette a DoubleTree by Hilton márkát, hogy megfeleljen a minőségi szállodák iránti piaci igényeknek. Csak tavaly tíz szállodát nyitott többek között Londonban, Frankfurtban és Brüsszelben. A Hilton Európában leggyorsabban növekvő magas minőségű márkájaként a DoubleTree by Hilton a következő két évben további 24 szálloda megnyitását tervezi, amelyek a régióban már működő több mint 120 szállodához csatlakoznak.

- bdpst24.hu

Check Also

Örvényesvölgy Fesztivál: Matteo Bocelli luxus turnébusszal érkezik Magyarországra

Jövő héten startol az Örvényesvölgy Fesztivál nemzetközi sztárokkal és kulturális programokkal Matteo Bocelli az Örvényesvölgy …