Február – tökéletes alkalom egy gyors életmódváltásra

  • Van 21 napod az egészségedre?

Január, február, itt a nyár. Így szól a régi mondás, amely igaznak is tűnik, hiszen a január úgy repült el velünk, hogy alig vettük észre. Persze sok családot érintette a járvány újabb hulláma, sok helyen volt kényszerű otthonlét, karantén, online oktatás, így sajnos az újévi fogadalmak is könnyen feledésbe merülhetnek. Pedig hányan fogadtuk meg, hogy de idén akkor már tényleg életmódot váltunk, ledobjuk a felesleges kilókat, egészségesebben fogunk táplálkozni, többet mozgunk és jobban odafigyelünk magunkra, hogy tavasszal, pláne nyáron pedig igazán jó formában legyünk már és jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

De semmi gond, még előttünk egy téli hónap, azt viszont alaposan érdemes kihasználni egy kis feltöltődésre, felfrissülésre, megújulásra. Február, az év legrövidebb hónapja, de mi lenne, ha ebből a 28 napból most 21-et egy jó cél érdekébe állítanánk?

Tomán Szabina és csapata, akik már 15 000 ember sikeres életmódváltásánál segédkeztek egy különleges kihívásra készül most. A 21 napos életmódváltó csomagot most kedvezményes áron kínálja mindenkinek, aki úgy érzi, hogy eljött az idő egy alapos megújulásra. 

„Nem csak azoknak ajánlom, hogy töltsük együtt most a februárt, akik fogyni szeretnének” – mondja Tomán Szabina.  – „Kiváló lehetőség lehet ez azoknak is, akik egyszerűen csak rendszerességet, kiegyensúlyozottságot szeretnének csempészni az életükbe, és szakértők által összeállított étrenddel és mozgással javítanák életminőségüket. Lehet, hogy nehéz elhinni, de tényleg könnyen, éhségérzet és lemondások nélkül kialakítható és követhető a napi étkezés-mozgás rutin, amit most egy kattintással elérhető bevásárlólistával és kétnaponta mozgástippeket adó videóval is támogatunk.”

A Toman Diet módszer lényegének megfelelően az első lépés mindig egy konzultáció, ahol a tanácsadó akár online, telefonon vagy személyesen is segítheti az életmódváltót. Ez a segítség most a februári 21 napos diéták esetén is igénybevehető. Az étrendet heti bontásban az aktuális bevásárlólista teszi könnyebben betarthatóvá, a menüjavaslat pedig receptek segítségével lesz érthető és az életmódba később is beépíthető. Toman Vital vízhajtó és zsírégető hatású termékek támogatják továbbá, hogy ne csak a téltől, hanem a felesleges kilóktól is búcsút lehessen venni február végén. 

Ami a diétáknál, fogyókúráknál, életmódváltásoknál gyakran hiányzik, az a motiváció, illetve ha elszigeteltnek, magányosnak érezzük magunkat a folyamat során. Ezt segíti az #együttkönnyebb Facebook-csoport, ahol egymást bátoríthatják az érintettek, és ahol bármikor kaphatnak választ a tanácsadóktól, a csapat szakértőitől is, például, ha variálnának valamit a menün, vagy éppen lecserélnék valamelyik számukra nem kedves alapanyagot. A virtuális közösség segíthet átlendülni a nehezebben induló napokon, ha éppen nyűg lenne a napi mozgás, vagy ha türelmetlenek lennénk az eredményekkel kapcsolatban.

Más típusú motiváció a nyereményjáték, amelyre biztosan szintén sokak szeme csillan fel. 3 különféle Toman-ajándékcsomag mellett a főnyeremény egy olyan Miele Gőzpároló, amelynek segítségével gyerekjáték lesz egészséges, zsírmentes ételeket készíteni. 

Napi 20 perc mozgás, ötszöri, zöldségekben és megfelelő fehérjékben gazdag étkezés, megemelt vízfogyasztás – és jöhet a nyár, a sokat emlegetett bikiniszezon! 

- bdpst24.hu

Check Also

Fotókon: BIZARRRRR! – misztikus utazás a kapun túl

koncertshow két részben Lépj át a misztikum kapuján, hogy eléd táruljon egy bizarr világ, ahol …