Holnaptól az Auchanban is fizethetünk SZÉP-kártyával

Februártól az ország összes Auchan áruházában használhatjuk SZÉP-kártyánkat az élelmiszervásárlásnál. Az OTP, K&H, MKB SZÉP-kártyát is elfogadja az áruházlánc, és jelenleg bármelyik zsebből fizethetünk velük akár az önkiszolgáló, akár a hagyományos kasszáknál.

Mint ismert, 2022. február 1-jétől 2022. május 31-ig tulajdonképpen a SZÉP-kártya minden alszámlájáról lehet hideg élelmiszert vásárolni az elfogadóhelyeken, amelyekhez az Auchan összes áruháza csatlakozik. A SZÉP-kártya az alkohol kivételével minden élelmiszer vásárlására felhasználható, és az áruházlánc mindegyik zsebből történő fizetést elfogadja. Miután a rendelet csak élelmiszerekre vonatkozik, ezért nem élelmiszer termékeket továbbra sem lehet vele vásárolni, így például sporteszközt nem vehetünk SZÉP-kártyával szabadidő zsebből.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a hagyományos kasszáknál fizetéskor a blokkon, az önkiszolgáló kasszáknál pedig egy külön soron lesz látható, hogy mekkora összeget tesznek ki kosarunkból az élelmiszerek, amit bármelyik zsebből le tudunk vonni a SZÉP-kártyáról. A vásárlás többi részét pedig a szokásos módon bankkártyával vagy készpénzben egyenlíthetjük ki.

A SZÉP-kártyás fizetési lehetőség február 1-jétől az ország összes Auchan áruházában rendelkezésre áll, azonban az online rendeléseknél nem használható.

- bdpst24.hu

Check Also

Nagy meglepetéssel indította a nyarat a PENNY

Pálcikás fagyitól a húsvilláig: ezzel készül a grillszezonra az élelmiszerlánc Június 12-én nem csak a …