Újra A Dal színpadán Wolf Kati

A Dal 2022 első élő show-jában a tíz év után visszatérő zsűritag, Wolf Kati is színpadra lép. Az énekesnő extra produkcióval készül. A válogató adásban a negyvenes mezőnyből tíz dal mutatkozik be január 29-én a Dunán.

 Szombatonként ismét a magyar daloké a főszerep. A műsorra jellemző műfaji sokszínűség már az első válogatóban megmutatkozik, a lírai hangzástól a rockig. A versenydalok mellett extra produkció fokozza a hangulatot. Wolf Kati az ítészi szerep izgalmain túl újra átélheti A Dal színpadának varázsát. 2012-ben az énekesnővel a zsűriben kezdődött el a showműsor, majd többször izgulta végig a fordulókat versenyzőként.

A dalverseny 11. évada újdonságokkal várja a televíziónézőket. A produkciók minden adásban élőben hangoznak el, és a döntősök szimfonikus változatban lesznek hallhatók a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretében. Ám a zsűri ez alkalommal is a közönséggel együtt keresi az év dalát. Találjuk meg együtt az ország egyik legnagyobb zenei eseményén az Év Dalát, amit jövőre mindenki dúdolni fog!

Kövesd A Dal Facebook és Instagram-oldalát, valamint adal.hu-t és légy a részese az eseményeknek az első pillanattól kezdve!

A Dal 2022 – január 29-től 19:35-től a megújult Dunán!

- bdpst24.hu

Check Also

Fashion Show és VIP varázs a Soundon

Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Heineken Balaton Soundra, de idén, a kifutón felvonuló márkákkal …