Előrendelhető a Samsung The Freestyle sokoldalú, hordozható projektora 

Az ágyból a plafonra, a kempingben a sátorponyvára vagy akár a kertben, a ház falára is kivetíthetők a legújabb filmek a Samsung hordozható projektorával. A CES 2022 kiállításon bemutatott The Freestyle-on azonnal elérhető a streaming szolgáltatók kínálata, kiváló hangzással szólalnak meg a bulizós lejátszási listák és koncentrációt segítő hangulatvilágítást is rábízhatják a felhasználók. A készülék okoshangszóróként és a házimozi központjaként is különleges élményt biztosít, amelyet az előrendelők számára a termék mellé igényelhető stílusos tok és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgató tehet még izgalmasabbá.

A Samsung kutatásai alapján a mobilos tartalomfogyasztás mellett újra egyre népszerűbb a tévézés a fiatalok körében. A megkérdezettek kétharmada (66%) néz rendszeresen filmeket vagy sorozatokat, és ehhez jellemzően minél nagyobb képernyőt választanak. A felhasználók otthon is a mozihoz hasonló élményt keresnek, amely a televíziók mellett már hordozható formában is elérhető.

Az tartalomfogyasztás új korszakára tervezett The Freestyle hordozható projektort a CES 2022 kiállításon mutatta be a Samsung, hamarosan pedig hazánkba is megérkezik a különleges okoseszköz. A kompakt készülék képes szinte bármilyen teret vetítőteremmé változtatni, ahol kiváló HDR minőségben jelennek meg a tartalmak. Azonnal beindul a buli, ha a 360 fokos hangszóróból megszólalnak a legnagyobb slágerek, a The Freestyle pedig fényárba borítja a teret. A csendesebb, mozis estéken ikonikus filmes pillanatok kerülhetnek a szoba bármelyik falára, vagy akár a plafonra is, az automatikus korrekciónak köszönhetően a kép szinte sosem lesz ferde. Az Autofókusz funkcióval a The Freestyle akár 100 colos méretben is tiszta és éles képet vetít szinte bármilyen felületre. Az előkészületek minden korábbinál egyszerűbbek, elég felállítani a The Freestyle-t, kiválasztani a kívánt tartalmat, a beállításokat pedig az eszköz automatikusan elvégzi.  

Amikor épp nem projektorként használják, a The Freestyle Háttér módban képes nyugtató jeleneteket, prizmás fényjátékot vagy akár a felhasználók saját fotóit is kivetíteni, így megalapozhatja a hangulatot a tanuláshoz, munkához vagy éppen a pihenéshez. A projektor számos okosfunkcióval érkezik, az intelligens kalibrálással a fal színe alapján korrigálja a kivetített kép színeit, a Bixby vagy más asszisztensek segítségével pedig hanggal is vezérelhető. A tévé vagy az okostelefon képernyője is könnyen tükrözhető a projektorra, de a Tizen rendszernek köszönhetően a tartalomszolgáltatók nagy része közvetlenül is elérhető. A streaming szolgáltatások már hazánkban is egyre népszerűbbek, az okostévével rendelkezők majdnem háromnegyede (71%) fizetett már elő ilyen szolgáltatásra. Egyes platformok a Samsung új projektorában alapvetően elérhetők, így a felhasználók még gyorsabban elindíthatják kedvenc sorozataikat. 

Az egyszerűen személyre szabható The Freestyle mellé érkező különleges kiegészítőkkel a felhasználók még többet hozhatnak ki a projektorból. A The Freestyle működtethető külső akkumulátorról, az akkumulátortalp segítségével pedig a hosszabb filmek sem jelenthetnek akadályt, a projektor végig stabilan áll majd, és töltésre sem lesz szükség. A készüléket a felhasználók a lakás, az éppen aktuális buli, vagy a ruhatáruk hangulatához igazíthatják az egyedi, színes borításoknak köszönhetően. A tok segítségével pedig biztonságosan utazhatnak a készülékkel, amelyet akár a szabadban is használhatnak, így akár kempingezéskor is kiváló szórakozást biztosít.   

„A kutatásaink azt mutatják, hogy a magyarok közel 90 százaléka néz online tartalmakat, és a fiatalabb korosztály tagjai is szívesen néznek filmeket, sorozatokat. Az új, hordozható projektorunkkal mostantól bárhová magukkal vihetik a kedvenceiket és kiváló minőségben élvezhetik azokat – mondta el Rózsa Márton, a Samsung Magyarország fogyasztói elektronikai üzletágának vezetője. – A The Freestyle egy sokoldalú, izgalmas okoseszköz, reméljük, hogy sokak szórakozásához járul majd hozzá otthon, a barátoknál vagy éppen a nyaralás során.”

A The Freestyle Magyarországon február 14-től lesz megvásárolható 369.900 forintos ajánlott fogyasztói áron. A hordozható projektor január 20-tól február 13. 23:59 óráig előrendelhető. Az előrendelők a The Freestyle-hoz tartozó tokot és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgatót kapnak ráadásként. 

A készülékről és az előrendelésről további információ a https://www.samsung.com/hu/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/ weboldalon érhető el.

- bdpst24.hu

Check Also

Fogszabályzó felnőttként: megéri a szenvedés?

Bár a felnőttek egyre nagyobb számban választják a fogszabályozást, még mindig létezik bizonyos társadalmi stigma. …