A PIAC EGYIK LEGJOBB FIZETÉSÉVEL VÁR A FOLYTON NÖVEKVŐ KIFLI.HU

A startupból rohamtempóban fejlődő cég idén is kétszeres növekedést tervez, ahogy az a múlt évben is történt. Ehhez legalább 160 új kollégát szeretne szerződtetni minél gyorsabban és mindezt erős fizetési ajánlatokkal teszi vonzóvá. 

A KIFLI AJÁNLATA

Három nyitott pozícióra keresik a lelkes munkavállalókat: raktári dolgozókat bruttó 457.000 Ft, a targoncavezetőket bruttó 537.000 Ft, a műszakvezetőket bruttó 781.000 Ft kezdőfizetéssel, mindhárom műszakpótlékkal együtt elérhető garantált kezdő fizetés, ami 20%-os átlagos növekedés a tavalyi bérekhez képest. 

A nyolc órát három műszakban lehet ledolgozni, a műszakok rugalmasan kezdődnek és annyira komolyan veszik a dolgozói visszajelzést is, hogy januárban a kérésükre változtattak is ezen.

A Kifli.hu biztos benne, hogy magasan az átlag feletti béreket kínál. A béreken túl pedig cafeteriával és Kiflis vásárlásokból jóváírt 10%-al is támogatja a munkavállalókat.  

GYORS NÖVEKEDÉS – GYORS KARRIER

A Kifli.hu-nál minden egyben van: szerethető csapat, rugalmas munkavégzés, az egyéni ambíciók támogatása – ezek olyan erények, amelyeket a valóságban élvezhet egy Kifli.hu-s munkavállaló! Ráadásul az előléptetésre sem kell évtizedekig várni, a Kifli.hu folyamatosan lehetőséget ad a fejlődésre.

EGY IGAZI KIFLI KALAND

“Munkaközvetítő ügynökségen keresztül kezdtem a Kifli inbound részlegén dolgozni tavaly februárban. A munkám a beérkező áru átvétele volt. A folyamatot gyorsan átlátva és elsajátítva egy idő után már én oktattam az újonnan érkezőket, és nemrég a Kifli saját dolgozója lettem, már inbound coordinator munkakörben. A változás stabilabb megélhetést és több fizetésen túli juttatást is hozott magával, valamint lehetőségem van a gyors fejlődésre, máris új pozícióra képeznek ki. A munka tempója szédítő, de én szeretem a sebességet.” – Bondor Cintia, inbound koordinátornak is új perspektívát adott az életében a Kifli.hu.

Érdekel a dolog? Jelentkezz emailben a karrier@kifli.hu címen rövid önéletrajzzal és telefonszámmal!

- bdpst24.hu

Check Also

RTL: SZOBOSZLAI DOMINIK ELSŐ SOROZATSZEREPE

nézd meg az RTL-en a vasárnap esti magyar-skót meccs Újabb meglepetés a Marsra magyar! sorozatban! …