Látványos videóban mutatja be a Magyar Pavilont a kint dolgozó csapat

  • Új videó készült a Magyar Pavilonról, amelyet újszerű módon ezúttal a kint dolgozó csaknem 70 fős csapat mutat be látványos felvételekkel.

A pavilonban nap mint nap azon dolgoznak, hogy Magyarországnak méltó képviselete legyen a Dubaji Világkiállításon. A csapat minden tagja szerepel a kisfilmben, amely végigvezeti a nézőt a pavilon különböző részein. Az Aqua Roots of Hungary névre keresztelt épület olyan fontos elemei láthatók, mint a Magyarország páratlan vízkincseit bemutató tudás- és élményalapú interaktív kiállítás, valamint a tradicionális, újragondolt magyar fogásokat kínáló étterem. Megjelenik továbbá az AquaBar, ahol különleges magyar ásványvizeket kóstolhatók, illetve a shop, amelyben magyar kézműves termékeket vásárolhatnak a látogatók.

A Magyar Pavilon töretlen népszerűségét jól mutatja, hogy a napokban már a 400.000. látogatóját fogadta. Ezúttal egy család volt a szerencsés Abu Dhabiból, amelynek tagjait emléklappal és magyar kézműves termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal lepték meg a pavilon vezetői.

- bdpst24.hu

Check Also

Magyar Nemzeti Múzeum a Művészetek Völgyén

A Magyar Nemzeti Múzeum Közgyűjteményi Központ „A Magyar Nemzeti Múzeum Közgyűjteményi Központ (MNMKK) Magyar Nemzeti …