BÓNUSZKÉNT INDÍTJA AZ ÉVET A VIASAT EXPLORE

Kíváncsi, kalandvágyó és felfedező – ilyen tartalmakkal kezdhetik az évet a Magyar Telekom lakossági tévé előfizetői, hiszen 2022. január 4. kedd déltől egészen a hó végéig a Viasat Explore költözik a 7-es Bónusz programhelyre. A kalandcsatorna a horgászós, autós, építős adrenalinélmények mellett több premierrel is fűszerezi a kiemelt hónapot, így bemutatja például a márványfejtés vagy az épületbontás nehéz munkálatait.

 A Viasat Explore csatornát minden érdekli, ami új és szokatlan – úgy, ahogyan nézőit is. Itt láthatók a legextrémebb sztárhorgászok, a legmegrögzöttebb autószerelők, de még a legelhivatottabb mentők is! A kalandokat autentikus, energikus és sokszor öntörvényű műsorvezetők osztják meg a nézőkkel – olykor félelmetes, máskor vicces pillanatokat, amelyek a világ megtapasztalása közben történnek. A Telekom IPTV, Telekom TV, illetve a műholdas lakossági előfizetők – a közszolgálati csomagok előfizetői kivételével –január 4-e déltől a 7-es programhelyen találják a csatornát, amely különleges műsorokkal is készül a bónuszhónapra.

Hétfőnként 20 órától a legújabb, országos premierként érkező Kemény, mint a kő lesz látható a csatornán, amely a márványkitermelés nehézségeibe, rejtelmeibe, illetve szépségeibe vezeti be az érdeklődőket. Kiderül, hogy a világ legszebb építőköve hogyan kerül az olaszországi Apuanai-Alpokban található márványmedencéből egészen egy katari felhőkarcolóig, vagy adott esetben londoni luxusapartmanokig. Január 11-én kedden 20 órakor pedig a közkedvelt Bontások Ausztráliában című kalandreality 6. évada robbant – olykor egy hatalmas televíziós állomást, máskor benzinkutat vagy azbeszttel telezsúfolt régi motelt.

- bdpst24.hu

Check Also

Feltakarás / Géczi János dekollázsai

július 19. – október 6., Műcsarnok Géczi saját interpretációja szerint neki máig a természet a …