FRISSS!!!
Home / Galéria / MA INDUL AZ ÍNYENCSÉGEK HETE

MA INDUL AZ ÍNYENCSÉGEK HETE

  • ÚJABB KIVÁLÓ VENDÉGLŐK CSATLAKOZTAK AZ ÉTTEREM HÉTHEZ

Újabb vendéglők csatlakoztak a ma induló Országos Étterem Héthez: a balatoni Kristinus borbirtok étterme, a Lokal47 és a budapesti Hard Rock Hotelhez tartozó Sessions is kedvező menüsorral várja a látogatókat.

Mint ismeretes: az idei tavaszi Étterem Hét 11 napon át, március 17-től március 27-ig tart. Ebben az időszakban ezúttal is fix áron kínálja 3 fogásos menüsorát 114 magyarországi top étterem.

Az Étterem Hét árai nem változtak: a Top kategóriában 3900 forintos fix menü ártól, a Prémium kategóriás éttermekben 4.900 Ft-tól, az Exkluzív kategóriában pedig 5.900 Ft-tól élvezhetik a különleges menüsorokat a vendégek. A vendéglőkbe a www.etteremhet.hu oldalon lehet még asztalt foglalni.

Az Országos Étterem Hét eseményét 2011 óta rendezi meg a szervező DiningCity azzal a céllal, hogy minél szélesebb réteg ismerhesse meg a hazai prémium kategóriás éttermek kínálatát, konyháját, specialitásait. Az eseményre általában évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül sor. A résztvevő éttermek külön erre a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált 3 fogásos menüsoraikat, amelyeket fix áron kínálnak.  Az utóbbi években már arra is lehetőség van, hogy az érdeklődők három különböző árkategóriából választhassák ki a nekik tetsző konyhát, éttermet: a TOP kategóriában 3.900 forintért, a Prémium kategóriában 4.900 forintért, az Exkluzív kategóriában pedig 5.900 forintért.

Az esemény kizárólag online asztalfoglalással látogatható, erre pedig a www.etteremhet.hu weboldalon lehetséges. A foglalható helyek száma limitált, mivel a résztvevő éttermek is exkluzív eseményként tekintenek az Étterem Hétre: a foglalási lehetőségek kialakításakor figyelembe veszik az adott étterem nagyságát, az átlagos forgalmat az adott időpontban, és ehhez igazítják a fogadható vendégek maximális számát.

A márciusi eseményen az egész ország területéről 114 étterem vesz részt.

Ajánlott cikk

Erős hittel várakozva – Adventi hangolódás a Nemzeti Színházban

Élőnarrációs diafilmnézéssel, betlehemes szokások felelevenítésével, adventi-karácsonyi dalokkal és versekkel és egy különleges filmvetítéssel is várja …

%d bloggers like this: