FRISSS!!!
Home / Élet+Stílus / Életmód / Ragyogd be a világot! Itt a Lush 2022-es díváli kollekciója!

Ragyogd be a világot! Itt a Lush 2022-es díváli kollekciója!

  • Lush díváli 2022
  • Ünnepeld velünk a fények fesztiválját!

A díváli üzenete a jó győzedelmeskedése, valamint az új kezdetek, az egység, a béke és a harmónia. Nagy örömmel mutatjuk be a díváli élénk színei és hagyományai által ihletett, limitált kiadású kollekciónkat.

Néhány díválit ünneplő munkatársunk segítségével idén is visszatér a Rangoli Dreams fürdőbomba, méghozzá az ínycsiklandó illatú, vadonatúj, limitált kiadású Mango tusfürdő társaságában. Csatlakozik hozzájuk egy dívális ajándékcsomag, valamint egy, a Londonban élő Sneha Shanker által tervezett kendőcsomagolás is. Ünneplésre fel!

A Lush díváli kollekció termékeit megtalálod üzleteinkben, webshopunkban, sőt Wolt applikáció segítségével házhoz is rendelheted őket Budapesten belül!

A kollekció tagjai
Mango
Tusfürdő
3 490 Ft-tól
Akár wellnessnapot tartasz, akár bulizni készülsz, vidd fel ezt a gyümölcsös gélt a testedre, majd öblítsd le az édesen illatos, puha eredményért.
Rangoli Dreams
Fürdőbomba
2 890 Ft / db
Figyeld a narancs, a vörös és az arany táncoló árnyalatait, miközben elmerülsz a rizskeményítővel és kókusztejporral kényeztető, bőrpuhító vízben.
Light Up The World 
Ajándékcsomag
6 790 Ft / db
Miközben szerte a világot beragyogják a díváli-ünnepségek, nyúlj ez után a két élénk testápolási és zuhanytermék után melyek nyugtatják és sugárzóvá varázsolják a bőröd. Az ajándékcsomagot a Londonban élő Sneha Shanker illusztrátor tervezte.
The Light Within Us
Kendőcsomagolás
2 590 Ft / db
Ezt a szépség, természet, szerencse, termékenység és bőség szimbólumaival díszített, szemet gyönyörködtető dizájnt Sneha Shanker Londonban élő illusztrátor tervezte. 100%-ban újrahasznosított üdítőspalackokból készül, és tökéletes arra, hogy segítségével személyre szabott válogatást állíts össze valakinek a Lush-os kedvenceiből!
 “A díválit közel másfél évezrede ünneplik a különböző vallásokban és kultúrákban. Ekkor a családok és a barátok egybegyűlnek, felveszik a legszebb ruháikat, közösen lámpást gyújtanak és mennyei édességeket és házi készítésű finomságokat osztanak meg egymással. Fontosnak tartottam, hogy figyelmet szenteljünk az ünnep fő mondanivalójának, miszerint a jóság és a bőség fénye minden lényben ott lakozik. Ismerjük el és ünnepeljük meg!”

– Sneha Shanker, illusztrátor

 

Ajánlott cikk

Mikor válik veszélyessé a horkolás?

50 000 ember lehet veszélyben Magyarországon Sok párkapcsolatot mérgezhet meg az, ha az egyik fél erősen …

%d bloggers like this: