FRISSS!!!
Home / Galéria / Növényi ital inspirálta kávékülönlegességek a Starbucks baristáitól

Növényi ital inspirálta kávékülönlegességek a Starbucks baristáitól

Az elmúlt években egyre népszerűbbé váló növényi alapú tejalternatívák megannyi lehetőséget rejtenek magukban. A Starbucks Magyarország baristái több egyedi italkülönlegességet is ajánlanak a kávézólánc kínálatában elérhető zab-, szója-, mandula-, és kókuszitalok felhasználásával. A Starbucks Magyarország üzleteiben országszerte 2023. január 3-tól a növényi alapú tejalternatívák választása után a továbbiakban nem számít fel többletköltséget ezzel is hozzájárul ahhoz, hogy minden vendég kompromisszumok nélkül kiválaszthassa kedvenc italát.

A különböző tejalternatívákat megannyi okból kifolyólag egyre többen választják, de leginkább az egyedi ízviláguk az, ami miatt kedvelik őket. A jelenleg elérhető széles választékból bárki megtalálhatja kedvencét, amely tökéletes kiegészítése lehet a kávézásoknak. 

A Starbucks Magyarország üzleteiben 2022-ben a legnépszerűbb növényi tejalternatíva a zabital volt, amelyet a mandulaital követett. A kávézólánc vendégei több mint 200.000 litert fogyasztottak az elmúlt évben az elérhető zab-, szója-, mandula-, vagy kókuszitalokból, ami majdnem duplája az előző év eredményének, mivel a kávézólánc 2022 januárjában bővítette tejalternatíva választékát a zabitallal, valamint a többi növényi alternatíva is egyre népszerűbbé vált. Erre az igényre reagálva a vállalat 2023. január 3-tól nem számít fel többletköltséget a növényi italok választása után.

Ahogy nő a tejalternatívák népszerűsége, úgy szélesedik a kávékülönlegességek világa is. A Starbucks kávézókban négyféle egyedi ízvilágú növényi ital közül lehet válogatni. A mandulaital mogyorós -, és a kókuszital trópusi ízvilága erőteljes, édes ízjegyeket hordoz, éppen ezért közkedveltek a tejalternatívák között. A zab- és szójaital azoknak válhat kedvencévé, akik a kevésbé domináns, tisztább ízeket szeretik.

A Starbucks baristái az ikonikus világos pörkölésű Starbucks® Blonde Espresso Roast és a sötét pörkölésű Starbucks® Espresso Roast kávékkal többféle espresso alapú italkombinációt alkottak, amiből minden érdeklődő inspirálódhat a https://www.starbucks.hu/hu/indul-mandula oldalon. Olyan italokat találhatunk itt, amik tökéletes harmóniát hoznak létre a kávék pörkölése, a tejalternatívák és a szirupok vagy cukormentes szirupok ízvilágának ötvözésével, legyen szó meleg, jeges vagy akár az ikonikus Frappucino® Blended Beverage italról. Ilyen ízösszeállításra lehet példa a Blonde Caffe Latte mandulaitallal és cukormentes vaníliasziruppal vagy a White Mocha zabitallal, vegán habbal.

A Starbucks Magyarország büszke széles tejtermék alternatíva kínálatára, amelyek 2023. január 3-tól ingyenesen kérhetők Magyarország összes Starbucks kávézójában, így a vendégek még könnyebben választhatják a számukra megfelelő italt.

Ajánlott cikk

Fenntartható divat debütált a párizsi Haute Couture divathéten

Az Epson a neves japán divattervezővel, Yuima Nakazatóval és a megegyező nevű YUIMA NAKAZATO márkájával …

%d bloggers like this:

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás