FRISSS!!!
Home / Címlap / Megérkezett az új Rama Vajalternatíva​

Megérkezett az új Rama Vajalternatíva​

  • Kis lépés neked. Nagy lépés a karbonsemlegesség felé.

    Itt az új Rama Vajalternatíva. Használd úgy, mint a vajat. 100%-ban növényi alapú, 100%-ban természetes összetevőkből készült, 79%-os zsír tartalmának köszönhetően kiválóan használható sütéshez és főzéshez, íze akár a vajé, klíma-lábnyoma viszont 50%-kal kisebb.

    Idén nyáron az Upfield Hungary elhozta Magyarországra az új Rama vajalternatívát, amely kifejezetten a vajas ízek kedvelőinek kínál környezettudatos választási lehetőséget: környezeti hatása 50%-kal kisebb a vajhoz képest.

    „Vegán portfoliónk legújabb tagját, a Rama Vajalternatívát kifejezetten azok számára alkottuk meg, akik szeretik a vaj ízét, de nyitottak az ökotudatos életmódra. Az olyan alternatív, növényi megoldásokkal, mint amilyen a margarin, megtehetjük az első lépést egy zöldebb, fenntarthatóbb jövő felé.” – mondta Vincze Renáta, az Upfield regionális marketing igazgatója.

    A vaj teljes értékű, 100%-ban növényi alapú alternatíváját kínáló Rama mindenmentes, ezért megfelel a legújabb táplálkozási trendeknek, illeszkedik a speciális diétákba és a vegán életmódot követők is fogyaszthatják. A gazdag, krémes ízvilágú Rama Vajalternatíva nemcsak kenyérre kenve remek választás, de 79% zsír tartalmának köszönhetően sütéshez és főzéshez is kiváló alapanyag, bármilyen receptben lehetőséget kínál a vaj helyettesítésére.

Az üvegházhatást okozó gázok globális kibocsátásának negyedét az élelmiszer-fogyasztás* okozza. Egyre több embert foglalkoztat a kérdés, hogy mekkora karbonlábnyomot hagy maga után, de a tudatos vásárlási döntések meghozatala sokszor bonyolult és nehezen kezelhető. A növényi alternatíva választása egy kis lépés lehet a fentarthatóbb jövő felé. Egyetlen csomag 250 g kiszerelésű vaj lecserélése a Rama 100%-ban növényi alapú vajalternatívára pl. 1,8 kg szén-dioxidnak megfelelő káros anyagot takaríthatunk meg.**

A növényi alapú élelmiszerek vezető gyártója, az Upfield a Quantis, a fenntarthatóságra szakosodott független szervezet szakértelmére támaszkodva, a teljes termék életciklus átfogó értékelésével határozta meg azt az éghajlati lábnyomot, amely az alapanyagok előállításától a margarin tányérra kerülésig keletkezik.

Ajánlott cikk

Nevet vált a jelenlegi Camshafts vezérműtengely-üzletág

A thyssenkrupp Automotive folytatja hajtáslánc-üzletágának átalakítását A thyssenkrupp Automotive Technology szegmense ugyanis folytatja hajtáslánc-üzletágának átalakítását, …

Vélemény, hozzászólás?

%d bloggers like this:

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás