TÖRPEMÁLNA AFFOGATO
Hozzávalók:
- 1 Nespresso Variations Nordic Cloudberry Flavoured kávé (40 ml)
- 1 gombóc vaníliafagylalt
- 30 ml 35%-os habtejszín
- 1 csipet szárított vörösáfonya vagy friss áfonya
Elkészítés:
Öntsön 100 ml zsíros tejszínt a Nespresso Barista receptkészítő készülékbe! Zárja le, majd válassza ki az “Espresso Con Panna” receptet, és nyomja meg a Start gombot. Tegyen egy gombóc vaníliafagylaltot egy VIEW Lungo csészébe! Készítsen 40 ml törpemálna ízesítésű kávékülönlegességet a fagylaltra, majd egy kanál segítségével adjon hozzá 30 g tejszínhabot. Tálalja szárított vörösáfonyával vagy friss áfonyával a tetején!
MOGYORÓS LATTE
Hozzávalók:
- 1 Nespresso Nordic Black kávékapszula (110 ml)
- 100 ml 1,5% zsírtartalmú tej
- 5 ml mogyorószirup
- 1 csipet őrölt szerecsendió
Elkészítés:
Öntsön 100 ml félzsíros tejet a Nespresso Aeroccino tejhabosítóba, és készítsen meleg tejhabot. Tegyen 5 ml mogyorószirupot egy VIEW Cappuccino csészébe, majd készítsen 110 ml Nordic Black kávét. Öntsön a tetejére 50 ml forró, selymes tejhabot. Szórja meg friss szerecsendióval.
ÁFONYÁS HOSSZÚKÁVÉ
Hozzávalók:
- 1 Nespresso Nordic Black kávékapszula (110 ml)
- 15 g áfonyalekvár
Elkészítés:
Tegyen 1 teáskanál áfonyalekvárt egy VIEW Lungo csészébe. Készítsen 110 ml Nordic Black kávét a tetejére.
You must be logged in to post a comment.