Gasztro

Kutatás bizonyítja, hogy a magyaroknál idén is ugyanaz kerül a karácsonyi asztalra.

Ha a karácsonyi menüre gondolunk, elsőként mindannyiunknak a halászlé, a töltött káposzta, a mákos guba és a bejgli jut eszébe. A lehetőségek azonban ennél jóval messzebbre mutatnak. A frissen nyílt VIRTU Restaurant reprezentatív kutatásában annak járt utána, milyenek ételek kerülnek valójában a magyarok asztalára az ünnepek során. A karácsonyi készülődéskor …

Érdekel

Weöres Sándor-est Harcsa Veronika közreműködésével

Modern Art Orchestra: Dob és tánc  Weöres Sándort meg se kell zenésíteni, zene eleve minden verse, vallja Fekete-Kovács Kornél. A Modern Art Orchestra művészeti vezetője és a társai ezúttal egy egész estet szentelnek a halhatatlan költő műveinek. Weöres Sándor szövegeit minden műfajban megzenésítették már, és persze nem csak a gyerekverseket. …

Érdekel

A világ legrégebbi skót whisky-je az Avalonban!

Közel kétszáz éves palackozott ritkaság érkezik az Avalon Park Michelin-tányér ajánlott éttermébe. A világ legrégebbijének titulált, véletlenül felfedezett 40 palack skót whisky árverezése december 5-én ért véget. A 8-as számú palackot az Avalon Ristorante nyerte a liciten – egyik rekordösszegért – 18.000 fontért, azaz több mint 8 millió forintnak megfelelő …

Érdekel

Magyar pezsgő történelmi sikere Franciaországban!

Hatalmas bravúrt ért el a Hungaria Rosé Extra Dry Franciaországban! Egymást követő ötödik évben is aranyérmet nyert a világ egyik legjelentősebb pezsgőversenyén, az Effervescents du Monde-on. A történet azonban itt nem ért véget, miután a megmérettetés legjobb tételeit felsorakoztató  TOP 10-es listára is újra felkerült a magyar különlegesség. Ez így …

Érdekel

VARÁZSLATOS KÁVÉKOKTÉLOK A NESPRESSO-TÓL AZ ÜNNEPEKRE

Decemberben már javában készülődünk az ünnepi időszakra, ami nem is lehetne teljes az adventi vásárok és az alpesi hütték megidézése nélkül. Éppen ezek a helyek ihlették a Nespresso és a Fusalp közös karácsonyi kapszula- és kiegészítőkollekcióját, amely elrepít minket a téli évszak legkellemesebb helyeire, és megédesíti az ünnepi pillanatokat. A …

Érdekel

Cirkuszi forgatag – ünnep a Matild Palotában

Ahogy beköszönt az év legvarázslatosabb időszaka, úgy telnek meg fényűző programokkal és ajánlatokkal Budapest első számú luxusszállodájának, a Matild Palotának elegáns és lenyűgöző terei.  A történelmi palota idén igazi cirkuszi hangulatban ünnepli az év végét, a felgördülő függöny mögött a Spago Budapest, a Matild Café & Cabaret és a The …

Érdekel

Zárás után, extra kedvezményekkel várja törzsvásárlóit az Auchan 

December 8-án zárás után a készlet erejéig egyedülálló vásárlási lehetőséget biztosít törzsvásárlóinak az Auchan. A VIP Vásárlók Éjszakáján a Bizalomkártyával rendelkezők vehetnek részt, akiket egészen 23 óráig óriási kedvezményekkel vár a legtöbb Auchan áruház.  A karácsony előtti hetekben megtelnek a bevásárlóközpontok, az elvégzendő feladatlista napról napra egyre hosszabb és az …

Érdekel

Flow-élmény és friss design az öbölben: megnyitott a Zazie Bistro & Bar

„Egy étterem akkor jó, ha a vendég bárhol leül egy székre, úgy érzi, hogy az övé a legjobb hely.” Az este’r partners belsőépítészeti koncepciója alapján valósult meg a Mol Campus egyik új étterme, az irodaház földszintjén működő Zazie Bistro & Bar. Igazi áramlásélményben lehet részünk a terekben, a természet nemcsak …

Érdekel

Ínycsiklandó köretek: burgonyamentes tippek az Európai Friss Csapattól

Ha főétel, akkor köret. Manapság elképzelhetetlen, hogy főételeink mellé ne fogyasszunk valamilyen köretet. Ez azonban nem új keletű dolog, bár az idők alatt nagyon sokat változott, hogy mihez, mi illik és az is, miből készítjük a köreteket. Befolyásolhatják ezt az adott kor táplálkozási szokásai, az elérhető alapanyagok választéka és napjainkban …

Érdekel

Új, de Budapesten már ismert és szeretett séffel újít az N28 Wine & Kitchen

Ahol a szalontüdő és a bárányhere a legnépszerűbb fogás Ebéd- és vacsoraidőben is tábláról kínált bisztrómenüre számíthatnak azok, akik a Nagymező utcában újra versenybe szálló N28 Wine & Kitchen-be látogatnak, amely konyhájának élén a korábban bezárt Fricskából ismert Nagy Szabolcs áll. A vendégek igényeire és a szezonalitásra épülő konyha nem …

Érdekel