FRISSS!!!
Home / Élet+Stílus / Életmód / Bemutatkozik az elektromos fogkefék csúcskategóriája, az Oral-B iO™

Bemutatkozik az elektromos fogkefék csúcskategóriája, az Oral-B iO™

  • Tessék mosolyogni!

Elektromos, lengő, forgó, elegáns, intelligens, halk, de legfőképpen hatékony, alapos, mégis gyengéd. Ezekkel jellemezhető leginkább az Oral-B legújabb fejlesztése, az iO™, amelynek mágneses technológiája egyedülálló az elektromos fogkefék terén. 

A „fogkefe evolúciója” valahogy így hangozna: ujj, különféle botok, állatszőr sörtés fogkefék, műanyag fogkefék, elektromos fogkefék. Persze ez közel sem olyan szofisztikált utazás, mint az emberszabású majmok kifejlődése, de tagadhatatlan, hogy az új Oral-B iO™ elérte a fogmosás evolúciójának csúcsát.

A tesztelők szerint az iO™ inkább szobatárs, mint elektronikus eszköz: kijelzővel és mobiltelefonnal kommunikál, és a mesterséges intelligenciának köszönhetően valós visszajelzést ad minden egyes fogmosás alkalmával. A szónikus fogkefék és a korábbi Oral-B elektromos fogkefék is szép tisztává tették fogainkat, ám a P&G fejlesztői úgy gondolták, még jobbnak kell lenniük: olyan készüléket akartak alkotni, amelynek használatával úgy érezhetjük magunkat, mintha épp most jöttünk volna egy fogászati kezelésről.

Rendkívül csendes mágneses technológia

Az új Oral-B iO™rendkívül csendes a szónikus technológiához képest. Ezt az egyedülálló mágneses vezérlés teszi lehetővé, amely a motor energiáját pazarlás nélkül közvetlenül a kefefej sörtéjének csúcsaiba táplálja, ahol az oszcilláló-forgó mozgás és a mikrorezgések kombinációjává alakul. Nemcsak a meghajtó mágneses, hanem a töltés is: az iO™ készülékeket egy sima és mágneses felületű kör alakú elegáns töltőre kell helyezni, amely körülbelül három óra alatt teljes feltöltöttséget biztosít.

Az Oral-B iO™ 250 új szabadalommal rendelkezik, sikerének titka nemcsak az áttörő mágneses technológia, hanem az újratervezett fogkefefej, amely minden egyes fogat körülölel, és minden eddiginél hatékonyabb az ínylepedék eltávolításában.

A futurisztikus élményt tovább fokozza a beépített mesterséges intelligencia és a készülékhez kifejlesztett applikáció, amelynek segítségével minden egyes fogmosás során valós idejű visszajelzést ad a fogtisztítási technikáról és annak helyességéről. A szájápolás ezzel igazi mérföldkőhöz érkezett, az Oral-B iO™minden eddiginél kiválóbb tisztítóhatása a fogászati hatékonyságú tisztítást idézi, ugyanakkor gyengéd fogmosási élményt nyújt.

Képek forrása: Oral-B

Ajánlott cikk

Új év, új étrend: így kezdjünk bele az életmódváltásba okosan

Az új év kezdetével sokan döntenek az életmódváltás mellett – legyen az oka fogyás, vagy …

%d bloggers like this: