FRISSS!!!
Home / Tud+Tech / Technika / Bemutatkozik a Samsung Galaxy Note10: Szintet léptünk a teljesítményben

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Note10: Szintet léptünk a teljesítményben

A Samsung bemutatja a Galaxy Note széria legújabb tagját, a Galaxy Note10 okostelefont, amely elegáns formatervezéssel és páratlan teljesítménnyel érkezik annak érdekében, hogy a felhasználók minden pillanatból a lehető legtöbbet hozzák ki. A legújabb Galaxy Note a sokoldalú, kreatív felhasználóknak készült, akik mindig új kihívásokat keresnek.

A Note10-et az új generáció inspirálta, amelynek tagjai könnyedén vágnak bele új projektekbe, bárhol is legyenek. A csúcskészülék továbbfejlesztett hardverrel készült, így kiemelkedő teljesítményre képes, a megújult S Pennel pedig új szintre emeli a produktivitást és a kreativitást. A Galaxy Note sorozat évek óta hozzájárul ahhoz, hogy világszerte hűséges felhasználók milliói a lehető legtöbbet hozzák ki magukból, a Galaxy Note10 ezt a hagyományt követve járulhat hozzá, hogy az új generációs felhsználók is elréhessék céljaikat és megvalósíthassák álmaikat.

„A Galaxy Note portfolió a kezdetektől az elérhető legjobb technológiákkal és funkciókkal érkezik. A Galaxy Note10 segítségével a sorozat rajongói hatékonyabbak és kreatívabbak lehetnek, a készüléket azoknak a felhasználóknak terveztük, akiknek egy olyan eszközre van szüksége, amellyel bárhol, bármikor, pillanatok alatt válthatnak a különböző ötletek és projektek között – mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Note10 minden elemét úgy alkottuk meg, hogy hozzásegítse a felhasználókat a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez. Legyen szó akár egy nagy projekt hajrájáról a munkahelyükön, egy lelkes közönségnek szóló professzionális videó leforgatásáról és vágásáról vagy akár a kedvenc mobiljátékukról, a Galaxy Note10 segítségével hatékonyabban és magasabb szinten csinálhatják.”

Tudatos tervezés a prémium felhasználói élményért

A Galaxy Note felhasználói számára fontos a kifinomult kialakítás. A készülék tervezése nemcsak a kinézetét és a fogását, hanem a teljes felhasználói élményt is meghatározza.  A Galaxy Note10 letisztult vonalvezetésének köszönhetően a felhasználók az ötleteikre, a munkájukra és a megjelenő tartalomra koncentrálhatnak.

 • Két méretben: A széria történetében először, a Galaxy Note10 két méretben is elérhető, így a felhasználók kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb készüléket. A Note10 a kiemelkedő teljesítményt, a különleges kialakítást és a Note széria sajátját, az S Pen-t kisebb méretben, 6,3 colos kijelzővel is elérhetővé teszi a felhasználók számára, ezzel a Note10 az eddigi legkönnyebben hordozható Note modell. A Note10+ 6,8 colos Részletgazdag Infinity Display kijelzője pedig az eddigi legnagyobb a Note sorozatban, amelyet könnyű kézben tartani és használni.

A Galaxy Note10 kijelzője különleges újításokkal érkezik. A kijelzőt, fizikai kialakításától a technológiai megvalósításig, minden elemében arra tervezték, hogy a felhasználók átadhassák magukat a kedvenc tartalmaiknak.

 • Teljes képernyős kialakítás: A Galaxy Note10 teljes képernyős élményt nyújtó, szinte teljesen keretmentes kijelzője nagyobb felületet kínál a felhasználóknak a tartalmak megjelenítésére egy olyan eszközön, amelyet könnyedén tarthatnak akár egy kézben is. A középre helyezett előlapi kamerát körülölelő Részletgazdag Infinity Display kijelző kiegyensúlyozott, szimmetrikus egységet alkot, így maximalizálja a használható méretet.

 • Kiemelkedő minőségű kijelző: A Galaxy Note10 prémium kialakítását kiegészíti a díjnyertes Dinamkus AMOLED kijelző, amely HDR10+ tanúsítvánnyal és Dynamic Tone Mapping technológiával érekzik, amely minden eddigi Note készüléknél szélesebb színskálát és fényesebb képet jelenít meg. A Galaxy Note10 kijelzőjének színmegjelenítését a UL hitelesítette. A TÜV Rheinland intézet Eye Comfort tanúsítványával rendelkező kijelző a képminőség változása nélkül csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét, így kevésbé fárasztja a szemet.

Sokoldalú produktivitás

A Galaxy Note10 azoknak készült, akik számára az okostelefon elengedhetetlen eszköze a mindennapi munkavégzésnek. Számukra fontos, hogy egy erős készülék segítségével könnyedén érhessék el céljaikat, bárhonnan is dolgozzanak. A Galaxy Note10 technológiai újításai és képességei segítik a felhasználókat a hatékonyság növelésében.

 • Kézírásból szöveg: A Galaxy Note10 a Note élmény új korszakát hozza el a továbbfejlesztett S Pennel. A felhasználók kiemelhetnek kifejezéseket, közelíthetnek vagy távolíthatnak, szerkeszthetik a szövegek színét és szélességét. Emellett a Samsung Notes alkalmazásban könnyedén szöveggé alakíthatják a kézírásukat és exportálhatják azt különböző formátumokba, köztük a Microsoft Wordbe, a könnyű szerkeszthetőség és megosztás érdekében. A találkozók és ötletelések legjobb gondolatai így percek alatt szerkeszthető dokumentumokba kerülhetnek.

 • Megújult S Pen: A Galaxy Note10 továbbfejleszti az S Pen Bluetooth funkcióit a gesztusokra alapuló vezérlést lehetővé tevő S Pen Mozdulatokkal. Azzal, hogy a Mozdulatok szoftverfejlesztő készletét (SDK) a felhasználók számára is hozzáférhetővé tették, az S Pen Mozdulatok új lehetőségeket teremt a vezérlés területén, így a felhasználók a számukra legkényelmesebben játszhatnak vagy használhatják kedvenc applikációikat.

 • Samsung DeX PC-re: Azoknak, akiknek az életét mobilitás jellemzi, és úgy a magánéletükben, mint a munkájukban a produktivitás a legfontosabb, a Samsung még erősebbé tette a DeX-et. A Galaxy Note10-et egyetlen USB kábel segítségével akár PC, akár Mac eszközökkel is összeköthetik a felhasználók, így az egér, a billentyűzet és a képernyőkép is megoszthatóvá válik telefon és számítógép között. A DeX-re optimalizált vállalti appok és megoldások futtatása közben valamennyi, az eszközön tárolt adat biztonságban van, a magas szintű védelmet biztosító Samsung Knoxnak köszönhetően. DeX módban valamennyi fájl szabadon áthelyezhető vagy másolható a telefonról PC-re.

 • Windows kapcsolat: Az idejük nagy részét számítógép előtt töltő felhasználók a Galaxy Note10-zel a gyorselérés panelen keresztül kapcsolódhatnak Windows PC-hez. A Microsoft fiókhoz való első csatlakozástól kezdve a felhasználók megkapják az értesítéseket, tükrözhetik a telefonjuk kijezőjét, küldhetnek és fogadhatnak üzeneteket, és szerkeszthetik a fotóikat a Windows 10-es számítógépükön, anélkül, hogy a telefonjukra pillantanának.

Professzionális kamera az alkotóknak

A Galaxy Note10 professzionális fotó-, és videószerkesztő eszközeivel egyedi és lenyűgöző tartalamkat állíthatnak elő mind a tartalomgyártók, mind pedig az átlagfelhasználók. A fejlett képalkotó technológiával és szoftveres megoldásaival a Galaxy Note10 új szintre emeli a mobilos videózást és fotózást.

 • Prémium videótechnológia: A Galaxy Note10 a Samsung eddigi legfejlettebb mobil videós technológiájával érkezik, ezzel lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy professzionális videókat készíthessenek anélkül, hogy extra felszerelést kellene magukkal vinni. Az Élő Fókuszos videó funkcióval olyan látványos effekteket használhatnak, mint például a Háttérelmosás, amellyel a film tárgyát kiemelő, elmosott vagy stilizált hátteret állíthatnak elő. A továbbfejlesztett Szuperstabil felvétel a legkisebb bemozdulást is képes stabilizálni, így még a legrázósabb akciójelenetek is letisztultak és lenyűgözőek lesznek. A Szuperstabil felvétel mostantól Hyperlapse módban is használható, így még látványosabb timelapse felvételek készíthetők. Az új Hang Zoom lehetőséggel a felhasználók kiválaszthatják és felerősíthetik a számukra fontos hangforrást, a háttérzajt pedig eltüntethetik a felvételből. Elég néhány érintés, és máris a gyermekük hangja lesz a középpontban az iskolai koncerten, vagy felerősíthetik a tárgyalópartnerük hangját egy találkozón anélkül, hogy plusz mikrofont alkalmaznának.

 • Gyors és könnyű videószereksztés: A Note10-zel készült videók számítógép nélkül is könnyedén szerkeszthetőek. A Galaxy Note10 Videoszerkesztő alkalmazása az S Pennel is használahtó, így  a felhasználók az egyes klipeket könnyen összefűzhetik, és pontosan vághatják meg. Ezen felül az Adobe Rush kifinomult, profi videóvágó eszközöket biztosít a kreatív alkotóknak, amelyek még hatékonyabban használhatók az S Pen segítségével. .

 • Éjszakai mód: A Galaxy Note10 a kiemelkedő kamera hardvert intelligens szoftverrel egyesíti. Az Éjszakai mód már az előlapi kamerán is elérhető, így a felhasználók akár az esti buliban is készíthetnek közös képeket a barátikkal, megörökíthetik a vacsorájukat vagy fotózhatnak egy koncerten, függetlenül attól, hogy mennyire homályos vagy sötét a környezet.

 • Screen Recorder: A Galaxy Note10 elhozza a Képernyőrögzítő funkciót azoknak a gamereknek, akik személyessebbé tennék a streamjeiket, vagy olyan vloggereknek, akik továbbfejlesztenék a tutorial videóikat. A felhasználók könnyedén rögzíthetnek mindent, ami a képernyőn történik, az S Pen használatával pedig élőben kommentálhatják is, így még szórakoztatóbb videókat állíthatnak elő.

 • AR Doodle és 3D Scanner: A Galaxy Note10 kameráját a legújabb kiterjesztett valóság alapú- és 3D képességekkel tervezték. Az Ultraszéles látószögű lencsével a Note10 új, egyedi platformot nyújthat a tartalomgyártók számára. Az AR-irkafirka funkcióval a felhasználók rajzolhatnak a tartalmakra az S Pen segítségével, és a mozgóképeket követő egyedi AR alkotásokat készíthetnek. A létrehozott rajz a háttérben marad vagy követi az arc mozgását. A Galaxy Note10+ készülékkel a felhasználók 3D renderelésben rögzíthetik a képeket és azokat a Note10 szériában bemutatkozó 3D Scanner segítségével hozzáadhatják az általuk kiválasztott fotókhoz, videókhoz.

Páratlan teljesítmény játék terén is

A Note sorozat rajongói az élet legtöbb területén a telefonjukra hagyatkoznak. A mindennapi feladatokon kívül a telefonjukról vezetik a vállalkozásaikat, szerkesztik a közösségi médiás tartalmaikat és készítenek egyedi illusztrációkat az S Pennel. A Galaxy Note10 erős akkumulátora, továbbfejlesztett hardvere, és megújult funkciói együttesen segítik a felhasználókat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból.

 • Szupergyors töltés: A Note felhasználói számára kiemelten fontos, hogy a készülékük mindig készen álljon. A Note10 csúcsmobilnak köszönhetően a felhasználóknak hosszú ideig felesleges aggódni a telefonuk töltöttségi állapota miatt. A továbbfejlesztett Supergyors töltés akár 45W vezetékes töltést is támogat, amelynek köszönhetően 30 perc töltés is elegendő, hogy a készülék megszakítás nélkül, hosszú ideig használható legyen.

 • Vezeték Nélküli Töltésmegosztás: A Galaxy Note10 a Vezeték Nélküli Töltésmegosztást is elhozza a Note szériába. A megoldásnak köszönhetően tölthető akár a Galaxy Watch,a Galaxy Buds vagy más Qi technológiával rendelkező eszköz is, vezetékes töltés használatakor pedig a készülék akár egyszerre is tölthető a viselhető okoseszközökkel.

 • Lenyűgöző sebesség: A Galaxy Note10-et egy olyan világba tervezték, ahol minden perc számít, és a sebesség elsődleges. A csatlakoztathatósági lehetőségekkel (4G  LTE és 5G opciók) a felhasználók kihasználhatják a szolgáltatók által kínált legmagasabb hálózati sebességet. A Galaxy Note10+ 5G a következő generációs hálózatok teljes erejét képes hasznosítani, így a felahsználók streamelhetnek nagyfelbontású videókat, lenyűgöző sebességgel tölthetnek le tartalmakat és valós időben játszhatnak élethű grafikájú játékokkal online. A Galaxy Note10+ 5G lenyűgöző sebességgel készen áll arra, hogy megváltoztassa a felhasználók tartalomfogyasztási szokásait.

 • Gaming: A legújabb mobil játékok zökkenőmentes futtatásához nagy teljesítményre van szükség. A Galaxy Note10 különlegesen vékony, egyedi tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik, amely hozzájárul a teljesítmény optimalizálásához. A mindössze 0.35t vékony párologtató kamrának köszönhetően a készülék kecses és letisztult marad. Az AI-alapú Game Booster a játéktól függően optimalizálja a játékélményt a teljesítmény és az energiafogyasztás javításával. A PlayGalaxy Link P2P streaming szolgáltatásával a felhasználók pontosan ott folytathatják a játékot, ahol éppen abbahagyták az asztali számítógépükön, így nincs szükség helyi adattárolásra.

A Galaxy Note10 a Galaxy Note sorozat legújabbb készüléke, amely világszerte több millió embert inspirált arra, hogy új élményeket szerezzen, hogy még harékonyabb és kreatívabb legyen. A Samsung a mobilinnováció terén a felhasználói igényeket tartja szem előtt. A vállalat olyan eszközöket fejleszt, amelyek sokoldalúan segítik a felhasználókat céljaik elérésében, miközben lehetőséget nyújtanak a felhasználóknak arra, hogy közelebb kerüljenek álmaik megvalósításához. Éppen ezért a Note felhasználói a leghűségesebbek a Samsunghoz, a készülékeikben jellemzően lehetőséget látnak arra, hogy a legtöbbet hozzák ki önmagukból is.

Megnyitja a Galaxy ökoszisztéma kapuját

A Galaxy Note10 a Galaxy ökoszisztéma középpontjában áll, amely egy prémium termékekből, szolgáltatásokból és együttműködésekből álló egységet alkot. Ezzel egyszerűbbé teheti a felhasználók életét és a csatlakoztatott életmód kialakítását. Az olyan viselhető okoseszközöknek és tableteknek köszönhetően, mint a Galaxy Watch Active2 és a Galaxy Tab S6, a felhasználók útközben is kapcsolatban maradhatnak.

Ezeket a Samsung szolgáltatások kötik össze, amelyek folyamatos támogatást, és kényelmet biztosítanak. A Samsung Pay lehetővé teszi a gyors és biztonságos fizetést. A Samsung Health a zökkenőmentes megfigyeléssel és nyomon követéssel segítheti a felhasználókat, hogy elérhessék egészségügyi és wellness céljaikat. A Samsung Knox magas szintű biztonsági megoldásokkal védi az adatokat. A Bixby, a Samsung intelligens platformja, integrált támogatást nyújthat ahhoz, hogy az életet könnyebbé, szervezettebbé tegye a csatlakoztatott életmód felé vezető úton.

Elérhetőség és előrendelés

A Samsung Galaxy Note10+ 256GB 379,990 Ft-os, a Samsung Galaxy Note10+ 512 GB 414,990 Ft-os és a Galaxy Note10 256GB 329,990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el Magyarországon 2019 agusztus 23-tól, Fénylő Fekete és Fénylő Prizma színekben.

A Galaxy család legújabb tagjai 2019. augusztus 7. 22:30 és augusztus 22. 23:59 között előrendelhetők, a részletekről a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-note10/buy/ weboldalon érhető el további információ.

Galaxy Note 10, Note10+ Termékjellemzők

Galaxy Note10

Galaxy Note10+

Kijelző

6.3 colos FHD+

Dynamic AMOLED Infinity-O Display,

2280×1080 (401ppi)

HDR10+ tanúsítvánnyal

6.8 colos Quad HD+

Dinamikus AMOLED Infinity-O Display

3040×1440 (498ppi)

HDR10+ tanúsítvánnyal

* A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva; a valós felület a sarkok és az előlapi kamera miatt kisebb.

* Az alapértelmezett felbontás Full HD+, amely a beállítások menüpontban Quad HD+ felbontásra állítható.

Kamera

Hátlapi: Triple Camera

 – Ultraszéles látószög: 16MP F2.2 (123°)

 – Széleslátószög: 12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS (77°)

 – Teleobjektív: 12MP F2.1 OIS (45°)

Előlapi: 10MP 2PD AF F2.2 (80°)

Hátlapi: Quad Camera

 – Ultraszéles látószög: 16MP F2.2 (123°)

 – Széleslátószög: 12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS (77°)

 – Teleobjektív: 12MP F2.1 OIS (45°)

 – Mélységérzékelő: VGA

Előlapi: 10MP 2PD AF F2.2 (80°)

Váz

71.8 x 151.0 x 7.9mm, 168g

(BLE S Pen: 5.8 × 4.35 × 105.08mm, 3.04g)

77.2 x 162.3 x 7.9mm, 196g

(BLE S Pen: 5.8 × 4.35 × 105.08 3.04g)

*  A Galaxy Note10+ 5G modell 198g.

AP

– 7nm 64-bit nyolcmagos processzor (Max. 2.7 GHz + 2.4 GHz + 1.9 GHz)

– 7nm 64-bit nyolcmagos processzor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Memória

– 8GB RAM és 256GB belső tárhely

(az LTE modell)

– 12GB RAM és 256GB belső tárhely

– 12GB RAM és 512GB belső tárhely

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

* A használható memória kisebb, mint a teljes memória az operációs rendszer és más, az eszközt működtető szoftverek által elfoglalt hely miatt. A tényleges felhasználható memória szolgáltató függvényében eltérhet, és szoftverfrissítések után megváltozhat.

SIM Kártya

LTE

Dual SIM: egy Nano SIM és egy Nano SIM

Dual SIM (Hybrid): egy Nano SIM és egy Nano SIM vagy egy MicroSD slot (1TB-ig)

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

* A SIM és MicroSD kártya külön vásárolható meg.

* A Hybrid SIM tálca csak a Galaxy Note10+ LTE modellben érhető el.

Akkumulátor

3,500mAh (átlagosan)

4,300mAh (átlagosan)

* Harmadik fél általi, laboratóriumi teszten elért átlagos érték. A minimális kapacitás ennél alacsonyabb lehet. Az akkumulátor valós élettartama a hálózattól, használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat.

* A Szupergyors Töltés a QC2.0, AFC és PD3.0 vezetékes technológiákkal kompatibilis.

* Vezeték nélküli töltés a Fast Wireless Charging 2.0-val, a WPC és PMA technológiákkal kompatibilis.

* Vezeték Nélküli Töltésmegosztás: A Vezeték Nélküli Töltésmegosztás csak a Samsung és más gyártók WPC Qi vezeték nélküli töltési szabványnak megfelelő okostelefonjaival  kompatibilis.

OS

Android 9.0 (Pie)

Hálózat

LTE

Továbbfejlesztett 4×4 MIMO, akár 7CA, LAA, LTE Cat.20

 – 2.0Gbps letöltési / 150Mbps feltöltési

* Országtól, szolgáltatótól és felhasználó környezettől függően változhat.

Csatlakoztathatóság

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM

– 1.2Gbps letöltési / 1.2Gbps feltöltési sebesség

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, Lokáció (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

* Galileo és a BeiDou lefedettsége korlátozott lehet. A BeiDou elérhetősége országtól függően változhat.

Fizetési lehetőségek

NFC, MST

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Szenzorok

Gyorsulásmérő, nyomásszenzor, ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, giroszkóp, geomagnetikus szenzor, Hall-érzékelő, közelség érzékelő, RGB fényérzékelő

(BLE S Pen: 6 tengelyes érzékelő, giroszkóppal és gyorsulásmérővel)

Hitelesítés

Képernyőzár-feloldás: elhúzásminta, PIN-kód, jelszó
Biometrikus azonosítás: ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerés

Audio

AKG sztereó hangszórók és fülhallgatók

(Tartozékként: Type-C csatlakozós fülhallgató, hybrid csatornakialakítás, 2 utas dinamikus driver)

Surround hangzás a Dolby Atmos technológiával (Dolby Digital, Dolby Digital Plus)

Audio Playback formátum:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Video

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

*A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.

Ajánlott cikk

A Samsung új Pro Endurance memóriakártyáját hosszú távú videózásra tervezték 

A Samsung, a memóriatechnológiák nemzetközi szakértője, bemutatja legújabb microSD kártyáját, a PRO Endurance szériát. A …

%d bloggers like this:

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás