FRISSS!!!
Home/Szórakozás/TV/Vadonatúj műsorok és visszatérő kedvencek az RTL Klub műsorán tavasszal

Vadonatúj műsorok és visszatérő kedvencek az RTL Klub műsorán tavasszal

A tavaszt vadonatúj hétvégi műsorokkal indítja és április 27-től új hétköznapi műsorrenddel várja a nézőket az RTL Klub! Számos visszatérő kedvenc és több vadonatúj műsor igyekszik könnyebbé és élvezhetővé tenni az otthon töltött időt.

Szombat esténként 20:00 órától látható az április 18-án debütáló Made in Karantén, amelyben a legmenőbb karanténvideók közül a legjobb, adásonként egymillió forintot ér. A négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző – választja ki a nem szokványos tehetségkutató műsorba beküldött „házi” videókból az adás legjobbját, amelynek készítője azt mutatja be, hogyan éli meg az önkéntes karantént az otthonában, hogyan űzi hobbijait, hagyja szárnyalni kreativitását, tehetségét és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. Az adás legjobbnak ítélt videójának készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.
Április 18-án indul a Made in Karantén!
https://www.rtl.hu/rtlklub/madeinkaranten/ime-az-elso-kepkockak-az-aprilis-18-an-indulo-made-in-karantenbol

Szombatonként 21:00 órától továbbra is az RTL Klubon folytatódik a nagysikerű Mellékhatás című sorozat. Az RTL Magyarország első saját fejlesztésű orvosi thrillere a béranyaság témája köré épül. A szériát Kovács Dániel Richárd rendezte, a vezető forgatókönyvíró Gasztonyi Kálmán, az operatőr Gosztola Schenker Ábris, a showrunner Herman Péter. A Mellékhatás főszerepeiben Adorjáni Bálintot, Borbély Alexandrát, Tenki Rékát, Nagy Zsoltot és Sztarenki Dórát láthatják a nézők, de mellékszereplőként feltűnik Ötvös András, Haumann Máté, Miller Dávid, Kurta Niké, Herczeg Adrienn, Szalay Bence és még sokan mások.
A Mellékhatás az RTL Most+ kínálatában már elérhető és a platform felhasználói a folytatáshoz is hét nappal hamarabb juthatnak hozzá a sorozat következő epizódjához.

Vasárnap esténként 18:50-től a Maradj haza magadnak! című reality gondoskodik a vidám pillanatokról, amelynek első epizódját április 19-én láthatják a nézők. A realityben a négy sztár, négy jó cimbora -Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik – „karantén kalandjain” szórakozhatunk. A sztárok arra az elhatározásra jutottak, hogy a bezártság ellenére is jól fogják érezni magukat, nem veszítik el a jókedvüket és a kialakult helyzetet egyfajta lehetőségként élik meg. Igyekeznek a technikára támaszkodva segíteni egymást és a felmerülő problémákat minél több humorral, ötlettel és kreativitással együtt megoldani, persze ezzel nem egyszer borsot törve a másik orra alá, legyen szó akár egy szülinapról, vagy egy mókás kihívásról, hiszen nincs olyan nap, hogy a helyzetből adódóan virtuálisan ne találkozzanak, hiszen #együttsikerül.
Április 19-től Maradj haza magadnak! az RTL Klubon!https://rtl.hu/celebklub/maradj-haza-magadnak-elozetes-der-heni-szabo-zsofi-byealex-gaspar-laci-aprilis-19-tol

A Maradj haza magadnak! után a vasárnap esti jó hangulatról 19:15-től A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta mulatságos sorozata, a Segítség! Itthon vagyok! lesz látható. A sitcom olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet. A társadalmilag elfogadott, biztonságos kapcsolattartás terepe a telefon, vagy a video chat – a fikció szereplői is ezen keresztül tartják a kapcsolatot, élik meg mindennapjaikat, ünnepeiket, vitáikat vagy éppen szerelmeiket. A történetben egymás melletti, párhuzamos, de valamilyen módon egymással kapcsolatban lévő szálakon keresztül ismerjük meg a szereplők történeteit. Az élet tehát a karanténban is zajlik. A sorozat karaktereit a nagyközönség kedvencei hívják életre: Zsurzs Kati, Csuja Imre, Kerekes József, Nagy-Kálózy Eszter, Debreczeny Csaba, Kovács Panka, Fehér Tibor, Tóth Ildikó, Lengyel Tamás, Pokorny Lia, Hevér Gábor, Bata Éva, Kakasy Dóra, Haumann Máté, Erdélyi Tímea, Nagy Sándor, Mihályfi Balázs, Martinovics Dorina, Szatori Dávid.
Segítség! Itthon vagyok! – Új sorozat A mi kis falunk alkotóitól!https://rtl.hu/sorozatklub/segitseg-itthon-vagyok-uj-sorozat-a-mi-kis-falunk-alkotoitol

A rajongóknak A Tanár 3. és az Apatigris mókás, izgalmas, vagy éppen szívszorító epizódjaitól sem kell elköszönniük. A további részek – melyek leghamarabb ősszel kerülnek az RTL Klub képernyőjére -, szombatonként és vasárnaponként kerülnek fel az RTL Most+ platformra, ahol további magyar nyelvű tartalmak is garantálják a szórakozást. Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Pick-Up Kft., Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére.

Április végétől több visszatérő kedvenc és egy vadonatúj tartalom is várja a nézőket az RTL Klub műsorán!

Április 27-től visszatér a 20 órakor kezdődő sávba az RTL Klub rangidős napi drámai sorozata, a megújult Barátok közt. Hazánk egyik legnépszerűbb és legsikeresebb saját gyártású szériája új főcímmel, friss képi világgal és megannyi fordulattal várja majd a nézőket minden hétköznap 20:05-től. A családok otthonába már több mint 21 éve “beköltözött” Mátyás király téri családok még izgalmasabb történetekkel térnek vissza, a kalandos eseményekről pedig a már jól ismert és új barátok gondoskodnak.

A népszerű sorzotatot április 27-től, hétfő esténként 21:00 órától a Cápák között második évada követi, amelyben új ragadozó van a láthatáron! Magyarország egyetlen üzleti showműsorának vadonatúj Cápája Tomán Szabina, a sikeres üzletasszony, aki 15 év modellkarriert követően már 8 éve építi saját vállalkozását. Az első évadból megismert és megszeretett Cápák:
• Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója,
• Balogh Péter, angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője,
• Fehér Gyula, a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke,
• Moldován András, a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft., a Jack’s Burger Étteremlánc, valamint az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa.
A nemzetközileg elismert, milliárdos befektetők, azaz a Cápák előtt ezúttal is vállalkozók pitch-elnek, akik megmérettetnék, fellendítenék, vagy éppen megmentenék üzletüket, terméküket.
Az első évad sikertörténetei ékes bizonyítékai annak, hogy a műsorban valódi tárgyalások zajlanak, ahol konkrét befektetések születnek, melyeknek eredménye – kemény és kitartó, közös munkával – egy sikeres vállalkozás, egy sikeres termék.

Április 28-tól keddenként 21:00 órától új epizódokkal folytatódik az RTL Magyarország 2019-ben indult dokusorozata, az Isten veled, Magyarország.
A műsor készítői ezúttal is bejárták a világot: elkísértek családokat Görögországba, Norvégiában egy olyan családdal forgattak, akik az itthoni, kényelmes életüket feladva szó szerint a semmibe költöztek ki. Ausztráliában a forgatás valós drámába fordult: a kiköltöző családot átverte a bevándorlási ügynök, a pár azért küzd, hogy visszakaphassa az elcsalt milliókat.
Bár a harmadik évad még a koronavírus járvány előtt készült, az azóta történtek sokszor alapjaiban írták át egy-egy család életét – hiszen több szereplő a turizmusban, vagy a vendéglátásban remélte megtalálni a szerencséjét egy másik országban. A nézők a friss fejleményekről sem maradnak le: a szereplők az adást követő napon a Fókuszban számolnak be arról, hogyan változtatta meg mindennapjaikat a járvány.

Jön az Isten veled, Magyarország új évada! https://rtl.hu/3ki3wrpk8

Április 29-től szerda esténként 21:00-tól Szabó Zsófi vezetésével jelentkezik a Toplista új évada. A szórakoztató, vidám visszaszámláló show esetében a top 10-es lista a keret a mozgalmas és izgalmas riportműsorhoz. Az adások témái a bulvár műfajából kerülnek ki: zenei és koncertkülönlegességek, hírességek magánéleti eseményei, az örök fiatalság titka vagy éppen botrányos és vicces történetek.
A Toplista idei évadának első adásában a fénykorát élő magyar sorozatgyártás legnagyobb csillagai szerepelnek. Ünnepelt színészek, akikkel napról napra, hétről hétre találkozhatnak a nézők a képernyőn. A mi kis falunk, A Tanár, a Barátok közt és más sikerszériák legnépszerűbb szereplői, akik élő bizonyítékai annak, hogy egy színésznek ma már elismerés, ha televíziós sorozatban szerepel. Az is kiderül, hogy ki a top a listán, vagyis napjaink legnépszerűbb sorozatsztárja.
Április 29-től újra Toplista!- http://rtl.hu/rtlklub/toplista/aprilis-29-tol-ujra-toplista

Április 30-tól új, saját gyártású bűnügyi riportmagazinnal is bővül az RTL Klub műsorkínálata.
A Bűnös lelkek megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat, amelyek nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat. Miért gyilkoltak meg ártatlan apákat és anyákat az ország legkegyetlenebb bankrablói? Miben bízik egy sorozatgyilkos, aki évtizedek után szabadulhat a rácsok mögül? Mit érez egy ember, aki élve eltemet egy 11 éves gyereket?

A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról. A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit.
Az április 30-tól minden csütörtökön 21:00 órakor jelentkező Bűnös lelkek két műsorvezetője Gál Petra és Bányai Viktor lesz. Gál Petrát a Fókusz szerkesztő-riportereként, míg Bányai Viktort az RTL Híradó bűnügyi tudósítójaként ismerhetik a nézők. A Bűnös lelkek első adása a Szita Bence-gyilkosságról fog szólni. Az 50 perces műsorban a kisfiú rokonai mellett megszólal az azóta már elhunyt két gyilkos is, akik haláluk előtt épp a Bűnös lelkek készítőinek adták utolsó interjúikat.
Új bűnügyi magazin április 30-tól – https://rtl.hu/3ki3wrq7k

Haláluk előtt a gyilkosok az utolsó interjújukat nekünk adták- https://rtl.hu/3ki3wrpks

A péntek esték már április 24-től a nyomozásról szólnak. Poppy Montgomery főszereplésével 20:40-től látható a Különben dühbe jövök című amerikai krimisorozat, amelyben az általa megformált Cat Chambers -aki tolvajból avanzsált a kormányzó különleges bűnügyeit kezelő “megoldóvá”-, forgatja fel a paradicsomi üdülőhely mindennapjait és néz szembe meglehetősen viharos múltjával is.

Az április 27-től induló új műsorstruktúrában is számíthatnak a nézők 18:00 órától a Híradó mindig friss híreire és az utána kezdődő közkedvelt infotainment műsorra, a Fókuszra és szombatonként a Fókusz Pluszra.

A műsorok visszanézhetők és további izgalmas tartalmak találhatóak az RTL Most és az RTL Most+ platformokon.

Április 27-től tehát régi kedvencek és új műsorok érkeznek a tavasszal az RTL Klubon!

Ajánlott cikk

Újító kezdeményezés a legkisebbek egészségügyi ellátásának javításáért

Családközpontú fejlődéstámogató képzés indul a koraszülöttekért Magyarországon a koraszülött osztályokon nincs egységes szabályozás a szülők …

Vélemény, hozzászólás?

%d bloggers like this:

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás