- A közelgő Valentin nap alkalmából szeretnénk a figyelmébe ajánlani Émile “A konyha szerelmesei” eseményét.
Az év legromantikusabb napján Émile rendhagyó módon estére is nyitva tartja kapuit. Nemcsak nyitvatartásunk, hanem menüsorunk is megváltozik február 14-én, az este ételeiről ugyanis a Gerbeaud Kávéház Executive Chefje, Tóth Ágnes és Émile Executive chefje, Frideczky András gondoskodik.
A külön uraknak és hölgyeknek dedikált különleges fogások mellett az érzékszervek megmozgatására érkezik Émile villájába az Országos Bárzongorista Verseny első helyezettje, Pikács István zongoraművész, aki finom játékával fűszerezi tovább az estét.
Émile romantikus miliővel vár mindenkit, aki egy bensőséges estével ünnepelné a szerelmet!
TÓTH ÁGNES EXECUTIVE CHEF MENÜSORA AZ URAKNAK
APERITIF
1 dl Sauska Brut Rosé Pezsgó
ÉMILE AMUSE BOUCHE
Lágy fürjtojás bundában, kecskesajtkrém, pekándió, gránátalma
ELŐÉTEL
Korianderes garnéla, pirított feketegyökér, petrezselyem-majonéz, gyömbér ropogós
FŐÉTEL
Marhabélszín tökmagos kéregben, füstölt zellerpüré, sós citrom-sütőtök saláta
DESSZERT
Csokoládé brownie, eperragu, mézfagylalt
GERBEAUD PETIT FOURS
FRIDECZKY ANDRÁS EXECUTIVE CHEF MENÜSORA A HÖLGYEKNEK
APERITIF
1 dl Sauska Brut Rosé Pezsgő
ÉMILE AMUSE BOUCHE
Lágy fürjtojás bundában, kecskesajtkrém, pekándió, gránátalma
ELŐÉTEL
Gyömbéres kacsa tekercs, datolyás lilakáposzta, karfiolkrém, pereszke
FŐÉTEL
Lazacfilé, lazackaviár, rizottó, sós narancs, zöldalma, turbolya
DESSZERT
Panna cotta, balzsamos-fahéjas meggy, tonkabab
GERBEAUD PETIT FOURS
FRIDECZKY ANDRÁS
Vendégérkezés: 18:00 és 21:00 óra között
Asztalfoglalás: emile@emile.hu
A vacsora ára: 10 900 Ft + szervízdíj